Benim çok büyük bi sorunum var bana fikir verir misiniz doğrumu yapıyorum?

Benim sorunum eşimle alakalı evlendiğimizden beri ayrı dünyaların insanları olduğumuzu fark ettim hiçbir konuda anlsamaz. Olduk çok anlayışsız aşırı kıskanç cekildigim fotoğraf da bile mana ariyan biri kılık kıyafet neler neler fiziksel şiddet kolay kolay uygulamax ama çok piskolojik şiddet uyguluyor hassas biriyim ağır geliyor artık sevmiyorum istemiyorum beraber bile uyumuyorum artık o istesede hicbisey yaşamıyorum onunla geçen yıl boşanma kararı aldım söyledim kendine ağladı yalvardı duzelicem karismiycam. sana falan ama artık umrumda değil boşanmayı çok düşündüm aramız açıldı bayağı ama ailem aerkanda durmadı ikide çocuk var diye arkamdaymislar gibi yaptılar sadece hepsi yüz üstü bıraktılar mecbur kaldım artık sevmesemde beraber yaşamaya kimse sahip çıkmadığı için ve bişey daha eşimle aram kötü olduğu zamanlarda biriyle tanıştım Instagram dan herşeyi anlattım kısa sürede birbirimizi sevdik ve tam bir buçuk yıldır sevgiliyiz bana çok bağlı asla ayrılmadık oda kıskanç ama o bana cokk farkli iyi geliyor. Kendini bilen biri şimdi kalkıp olumsuz şeyler konusacaginjzi az çok biliyorum ama inanki neler yaşadığımı bı ben biliyorum çok zor bişey bosanalim dedim sevmiyorum seni dedim nasıl anlmadi bu adam beni bilmiyorum
Benim çok büyük bi sorunum var bana fikir verir misiniz doğrumu yapıyorum?