Çok büyük bir problemim var ciddi cevaplicaklar gelsin?

Herkese öncellikle merhaba şuanda hem midem bulanıyor hemde ağlamak istiyorum. Ben çok mutlu bir ailede büyüdüm babam annemi hiç dövmedi kırmadı ne istersek hep fazlasıyla aldı lüKS içinde yaşattı kendi çapında annemi her zaman korudu kolladı içten dıştan hep özenerek bakılan bi aileydik taki babamın instagram ve facebook üzerinden orup... kadınlarla görüştüğünü görene dek ilk inanamadım ilk gördüğümde kalbım duracak gibiydi annemle bir kaç kez sevişirken yakaladım bu normaldi her nekadar insan kendi ailesine yakıştırmasa bile aralarında sonuçta olan bişey sonra bi kaç kere tvde model kadınlara bakarken gördüm babamı annem uyurken bi kaç kez de 31 çekerken. Bunu söylerken bile içim kan ağlıyor midem bulanıyor anneme gittim söyledim beni üzmediği sürece sıkıntı yok dedi hayır bu nasıl bir midesizliktir 37 yıldır evliler diye ve gerçekten babam maddi manevi hep desteklerdi hiç üzmedi annemi ama böyle yaparak daha çok üzdü bir sürü kanıtla anneme gösterdim erkeklerin hepsi aynı ilerde seninde kocan yapar dedi ama gerçekten annem babamı hiç kıskanmazdı sevmediğinden değil annem babama erkeklik hormonu diye bakıyor ve gerçekten annem babamsız yapamıyor babam annemı cok kıskanır diceksiniz ee yani arkadaşlar dün gene instagramda masaj salonları takip ettiğini gördüm bunu annm bilmiyor gerçi buda bilse umrunda olmaz ya napıcam ben tiksiniyorum babamdan bir türlüde konduramıyırym ona söylesem kesin kavga ederiz çok büyük napıcam ağlıcam:(
Güncellemeler
+1 yıl
Bide olay yakında bir aile dostumuzun eşi aldatmıs karısı 2 yıldır idare editormus son olarak artık damla taşmış ve bosandılar bunu babama bılerek işte adama sovdum şerefzsnz falan dedim bilerek oda alınsın diye annem de inanamadı adamın aldattına buna rağmen annem bişe yapmıyor kurulu düzeni bozulmasın diye
Çok büyük bir problemim var ciddi cevaplicaklar gelsin?