Bende mi bi problem var sizce, yorumlarınızı merak ediyorum?

Fakülteden konuştuğum bi çocuk vardı. 1.5 ay falan oldu konuşmaya başlayalı. Kendisi adım attı. Benim ilgimi çeken biri değildi açıkçası ama konuşmaya başladıkça hoşlanmaya da başladım. Ben bu tarz durumlara alışık değilim ve yapı gereği de bu mevzulara soğuk yaklaşırım samimi olamam yani kısa sürede. Benim soğuk biri olduğumu, sevgimi belli etmediğimi söyledi demek ki sevmiyorsun dedi. Buluşma teklif ettiğinde sürekli buluşamayacağımızı söylüyordum ve derslerim, ödevlerim gereğiyle de reddettiğim zamanlar oluyordu. Yılbaşından beri de görüşemedik nerdeyse hiç. Benim dersim olmuyordu okula gitmiyordum falan filan. 1.5 ayda nasıl bi samimiyet bekliyordu onu da anlamadım. Kolay sinirlenen bi insan değilimdir, ama sinirlenince de tam sinirleniyorum ve bilmiyorum biraz fazla tepkiler de verdiğim oluyor sanırım. Bana bugün dediği şey de sen sinirli bi insansın, sen böyle bi insansın, değişemezsin de zaten, ben daha fazla uzasın istemiyorum bu konu, sen mesajlaşırken böyleysen reelde nasıl bi kavga çıkar bilmiyorum dedi. Ve söylediğine göre normalde sabırlı biri değilmiş ama bana çok sabretmiş. 1.5 ay olmuş ya 1.5 ne anlatıyorsun sen? Seviyordu gerçekten sevdiğini de hissettiriyordu ama bu konuşma geçmeden önce beni instadan takipten çıkmış, seven insan bu kadar kısa sürede silip atar mı? Benden buraya kadar kendine iyi bak diyip kesti konuyu. En son konuşmayı arayıp öyle yaptık ve sonrasında beni her yerden engellemiş. Kötü bi şey yaşanmadı aramızda. Bi erkek neden engeller trip atar gibi anlamıyorum. Ben engellemem kolay kolay kimseyi. Engellemesi çok zoruma gitti ya bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende mi bi problem var sizce, yorumlarınızı merak ediyorum?