hiç reddedilmedim kimseye ilgi de beslemedim ilk okul 1 de bir kıza aşıktım başka şehre taşınmadan evvel de dudaklarından öpüverdim eğer beni uzaklaştırmaması veya kendini geri çekmemesi hatta kendisinin de artık o yaşta bir çocuk ne kadar yapabilirse geri öpmesi ele alınacak bir şey di ise reddedilmedim muhtemelen.
Gerçek sevgiyi, gerçek saygıyı, gerçek değeri, tam anlamıyla iç huzuru, çok sadık birini, çok dürüst birini.. kendilerine her anlamda iyi gelecek birisini ve iyi gelecek bütün duyguları yaklaşımları düşünceleri hisleri davranışları sevgiyi kaybederler.. Birlikte olunan süre boyunca olacak her anlamıyla olacak mutluluğu ve huzuru kaybederler..
Şuana kadar reddedilmedim. Çünkü pek öyle bir talebim olmaz benim.. Reddedilsem bile kimin ne kazanıp kaybettiği belli olmaz.. Belki karşı tarafa yaramiycam duygusal anlamda.. Bunu asla kesin olarak bilemeyiz.. Keyifli geceler..
Reddedilmedim ama sonradan kendisine özgüven verdiklerim oldu kısacası k*çı kalkanlar. Ve nasıl bir kadın kaybettiklerini göremeyecek ve anlayamacak kadar aptallardı.
Neyi kaybettiklerini benimle olanlar anlatmalı bence düşünsenize şu an hayatınızda olan kişi geçmişte sizi ret edenlerin aklından şüphe ediyor 😂 çünkü o neyi kazandığını biliyor.