Kişilik & Karakter Seni reddeden karşı cins ne kaybeder? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kazanılmasan bile zaferdin, şimdi kaybedilsen bile kayıp değilsin. naber halin keyfin iyi mi. Seni reddeden karşı cins ne kaybeder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hiç bir şey kaybetmez 0 0 Yorumla
serserigönül06 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Bilmiyorum ki. Bende olanı bir başkasında da bulabilir aslında. Tıpkı benim onu başkalarında bulabileceğim gibi 1 0 Yorumla
Durumlarfena Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yani ne kaybedecek ki?4 milyardan bir tanesini kaybetmiştir... 0 0 Yorumla
TheGirlTakingRedPill Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Reddetmiş ise bir şey ifade etmiyorum demektir kendisi için. Yani bir şey kaybetmemiş olur. 0 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bir şey kaybetmez, daha iyisini de bulabilir 0 0 Yorumla
Gizemlikadinn8 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Keyfi bilir. Seçenek çok 0 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Kendini kaybeder 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bir şey kaybetmez :) 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Güzel aşkımı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç bir şey kaybetmez
Bilmiyorum ki. Bende olanı bir başkasında da bulabilir aslında. Tıpkı benim onu başkalarında bulabileceğim gibi
Yani ne kaybedecek ki?
4 milyardan bir tanesini kaybetmiştir...
Reddetmiş ise bir şey ifade etmiyorum demektir kendisi için. Yani bir şey kaybetmemiş olur.
Bir şey kaybetmez, daha iyisini de bulabilir
Keyfi bilir. Seçenek çok
Kendini kaybeder
bir şey kaybetmez :)
Güzel aşkımı