3 ay

Hiç birini reddettiginiz icin pisman oldunuz mu?

31 yaşındayım, dolayısıyla talip sayısının çokça azaldığı, yaşıtların çoğunlukla evli olduğu bir yaş. Geçtiğimiz yıl 8 ay işsiz kaldım, aile evinde tımarhane gibiydi... bir süre sonra babam da rahatsızlandı, hastanelerde yatıp kalktığımız psikolojimin alt üst olduğu bir dönemde idim. Neyse babam düzeldi ama henüz yeni iş bulmuştum ama iş yeriyle uyum sağlayamamıştım, mutsuzdum derken o sıralar düğünlerimiz çok oluyordu oradan buradan derken ayda 5 tane düğüne gittiğimiz oluyordu çoğunlukla da anne tarafı. Ben geleni reddediyordum, farklı sebeplerle. Bir tane çocuk geldi en son vaov olmadım ama maddi manevi kültürel aile yaşayış yüzde 90 uyuyordu bir çay içilirdi yani çok da temiz beş vakit namazında bir çocuk... kabul etmedim ağacım. Benim m a l aklım o sıralar oldukça özgüvensiz ve ailesine çokkkk sinirliydi, onlardan gelen hiçbir şeyi istemiyordu. Çok pişman oldum 6 ay sonra ama iş işten geçti.

Çocuk bana Temmuz 2025'te talip olmuştu, aracıları da görmüyorum ki sorayım, bulmuştur ama yüksek ihtimal birini. Gitti yeşil pasaportum İsviçre vizem. Elveda.

Hiç birini reddettiginiz icin pisman oldunuz mu?