Herkese merhaba ben hemşireyim nişanlım doktor 1 yıl beraberlikten sonra 1 ay önce nişanlandık herkes bir şey diyor yok statü farkı var yok epitim farkı yok kariyer farkı inanın artık psikolojim bozuldu bu konuyı nişanlımla konuştum aldırış etmemi söyledi ama artık katlanamıyorum böyle yorumlara gerçekten dışardan bakılınca herkes aynı mı düşünüyor
İlişkide statü farkı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşkta statü olmaz. İki kişi birbirini sever ve maneviyata bakar. Statüye bakan mantıkçılardır. Hem sizin durumunuz kimseyi bağlamaz. Mutluysanız böyle devam edin. Kimseyi takmadan
Hemşirelik ile doktorluk arasında ki statü farkını biri açıklayabilir mi? Cidden delireceğim. Hemşire olmak için ne kadar emek veriliyor biliyor musunuz, ne kadar zor bir meslek. Ya yürüyün gidin Allah aşkına. Bunu diyenler hangi statüde? Bir kere siz anlaştınız mı, sevdiniz mi, mutlu musunuz gerisi boşşş. Mutluluklar diliyorum umarım çok ama çok güzel bir hayatınız olur🥰
Sadece sen ve nişanlın. Buna odaklanın. İkimiz başbaşa yüzyüze konuşun. Sizin için sorun değilse konu kapanmıştır.
Kendini bilmez insanların da morallerinizi bozmasına izin vermeyin.
Nişanlın doktor diye sende mi doktor olmak zorundaymışsın statü farkı ne ya boş işler insan sevdiğini her türlü sever siz kendi aranızda sorun etmiyorsanız diğer insanların dediklerinin bir önemi yok
agzi olan konusur
önemli olan senin takmaman
sanane ki kim seni nasil görüyor? o onlarin problemi senin degil ki
sen mutluysan devamke
Milleti boş ver Sen mutlu ol yeter mutlu ediyorsan gerisi hikaye
Normalde hemşirelerin bize düşmesi lazım (inşaat mühendisiyim) bizdeki mimarlarında doktorlara düşmesi lazım aslında böyle olmalı ama olmuyor 🤦🏻♂️
Ne alaka anlayamadım ben şimdi hemşireyim diye mühendisle mi evlenmeliyim
Benim de hemşireyle evlenme gibi bir zorunluluğum yok senin de olmadığı gibi ama genel olarak sanırım öyle oluyor ya yüzde 65 70 böyle oluyor
Mesleki denge sanırım
İlk defa sizden duyuyorum
İnan öyle bak dengeler bunu gerektiriyor sanırım. Ama bunu özellikle inşaat mühendisleri yapıyor. Diğerleri değil onlar biraz daha inek shshhshsh doktor falan öğretmen kovalıyor hshshhsh
uzmek istemem ama aradaki fark buyuk tabii ki senin nisanlanmadan once bugun bu yasadiklarini ongormen gerekirdi
İnsanlar hep konuşur takma kafana. Sen onunla mutluysan sorun yok bence
sana değer veriyor ve bunu hissettiriyorsa milleti salla gitsin
Hayır ya takma kafana.
Ya ne alaka? Milletin ağzı torba değil işte
Herkesin düşündüğü mu senin düşündüğün mu onemli
Farkı ne