İlişkide statü farkı sorun müdür?

Sevgilim pilotaj okuyor çok yakışıklı zengin aynı zamanda anlayışlı ondan iyisini bulamama bense lise mezunu orta tipli biriyim başlarda gayet iyiydi ama birliktelik sonrası baya uzaklaştı benden ve bu aralar sürekli beni eleştiriyor üniversite okumami söyluyor özelde okursun masraflarını ben karşılarım dedi ama annem izin vermedi bu yaştan sonra gerek yok diyor ben 20yim sevgilim ise 21 benden soğuduğunu hissediyorum ve başka bir kiz var onla konuşuyor ama arkadaş olduklarını söylüyor ama sürekli bana o kızı anlatıyor söyle zeki soyle başarılı konuşma tarzı çok güzel vs bana ise sürekli yavaş konuşmam gerektiğini söylüyor sürekli yasina göre çok olgun düşünen biri diye övüyor bana ise neredeyse her gün cocukmusun lafları artık bu durum üzüyor beni kızın instasina falan baktım ve baya üzüldüm hem yüz hem fizik güzelliği var tarzı baya güzel ortalama üstü biri sevgilimde esmerlerden hoşlanıyor ve kızı seksi bulduğunuda ağzından kaçırdı daha sonra tartıştık falan işte öyle düşündigunu ama arkadaşı olduğunu falan dedi ancak benim çok canımı sıkıyor sürekli kızla konuşmaları onun hakkındaki düşüncelerinden ne kadar güçlü biri olduğundan falan bahsediyor ya bildiğiniz kıza hayran gibi konuşuyor haddini aştığı zamanlarda oldu kızın çok güzel koktuğunu bana parfümunu değiştirir misin gibi şeyler de dedi yani resmen benle onu kiyasliyor ama benide bırakmıyor kendimi kullanılmış hissediyorum artık sadece birlte olmak istediği zaman yazıyor diğer şekilde ilgilenmiyor ve birliktelik esnasında bir kere onun adını söyledi deliye döndüm kavga ettik ama işte isim karışıklığı normal falan dedi ben herseyi siliyorum ama ilgilenmiyor artık daha önce ablası ise veni baya küçümser gibi konuştu ozguvenimi baya düşürdü tüm bunlar bende ne yapcam bilmiyorum
İlişkide statü farkı sorun müdür?