Ona açıldım cok kötü şeyler oldu?

Ona anonim bir uygulamadan yazıyordum uzun bir süredir, gerçekte aynı sınıftayız tanışıyoruz. Bana hep kimsin dedi söylemedim, işyerinin ordan geçtim bunu ona söylemiştim. Artık anonim konuşmak sağlıklı değil sen çok düşünüyorsun diyordu. Benim arkadaşım dediğim kız gidip onu o uygulamadan sapıkça yazarak işletmişti çocuk da konuşmuştu sonra ben çocuğa yazan arkadaşımdı dedim kusura bakma dedim.

Ben onu arkadaşımdan gizliden arattım arkadaşım sapıkça konuştu konuşma bitince kızla tartıştık. Ben de kendisiyle konuştum azıcık. Benim ona ulaşmamı sesimi ve dobralığımı beğendiğini söyledi. Ona fake instadan yazdım. Gece 3 saat konuştuk adımı söylemedim ipuçları verdim sen bul dedim. Ertesi gün söylersin dedi kapattık.
Ertesi gün arkadaşım aramış onu benden habersiz, numaramı sil demiş çocuğa. Çocuk da yanındaki kızın adı e ile mi başlıyor söylersen silerim demiş. Kız da bilmiyorum demiş. Kıza demiş ki eğer bu kız zamanında bana bir uygulamadan yazmışsa ben onun korkusundan hesaplarımı kapatmıştım. Ben onu üzerim ahını alırım değiştim eskisi gibi değilim demiş. Arkadaşım da peki ya karşına çıkarsa? diye sormuş. Çocuk da ona o zaman bakarız demiş. Son konuşmada kendimi ve olan biten her şeyi açıkladım anlattım, çocuk dedi ki sana kendini açıklama demiştim. Biliyorsun zaten böyle biriyle ne arkadaş olurum ne başka bi şey. Bi de arkadaşımın onu işletmesi konusunu da anlattım arkadaşımla aramız açıldı dedim. Kız sana sapık damgası vurdu ben sana toz kondurmadım dedim, dedi ki sen kimsin ya bana toz kondurmamışmış, siz çok masum temiz safsınız ya dedi. Bana bağırdı çağırdı senin gibi takıntılı saplantılı biriyle bi şey olmam dedi. Ben de red mi ediyorsun açık açık söylesene dedim. Bu red değil dedi. Arkadaşına nasıl böyle bağırır çağırırsın dedim. Senle arkadaş da değiliz seni tanımıyorum sesini de bilmiyordum sınıfta hiç konuşmadık. Whatsappta konuşmuşuz iki kere onda da sen stajla ilgili soru sormuşsun dedi. Bana yaptıklarını millete anlatsam hakkında neler neler derler dedi ben ağladım yüzüme kapattı.
O olaydan sonra Whatsappta durum attım baktı. Bilmeden önce de bakıyordu.

Ben red mi edildim beni beğenmedi mi hiç? Düzelmez mi?
Ona açıldım cok kötü şeyler oldu?