Ona açıldım çok kötü şeyler oldu?

Ona anonim bir uygulamadan yazıyordum uzun bir süredir, gerçekte aynı sınıftayız tanışıyoruz. Bana hep kimsin dedi söylemedim, işyerinin ordan geçtim bunu ona söylemiştim. Artık anonim konuşmak sağlıklı değil sen çok düşünüyorsun diyordu.
Ben onu arkadaşımdan gizliden arattım arkadaşım sapıkça konuştu konuşma bitince kızla tartıştık. Ben de kendisiyle konuştum azıcık. Benim ona ulaşmamı sesimi ve dobralığımı beğendiğini söyledi. Ona fake instadan yazdım. Gece 3 saat konuştuk adımı söylemedim ipuçları verdim sen bul dedim. Ertesi gün söylersin dedi kapattık.
Ertesi gün arkadaşım aramış onu benden habersiz, numaramı sil demiş çocuğa. Çocuk da yanındaki kızın adı e ile mi başlıyor söylersen silerim demiş. Kız da bilmiyorum demiş. Kıza demiş ki eğer bu kız zamanında bana bir uygulamadan yazmışsa ben onun korkusundan hesaplarımı kapatmıştım. Ben onu üzerim ahını alırım değiştim eskisi gibi değilim demiş. Arkadaşım da peki ya karşına çıkarsa? diye sormuş. Çocuk da ona o zaman bakarız demiş.
Çocukla telefonda son konuşmamızda ona uygulamadan yazdığımı itiraf ettim. Bana bağırdı çağırdı senin gibi biriyle bi şey olmam dedi. Ben de red mi ediyorsun açık açık söylesene dedim. Bu red değil dedi kapattı.
Ben red mi edildim beni beğenmedi mi hiç? Düzelmez mi?
Ona açıldım çok kötü şeyler oldu?