Karizma erkek mi, bebek yüzlü erkek mi bir adım öndedir ve istediğini elde eder?

#DeliMavi
4 NİSAN 2022

#DeliMavi
4 NİSAN 2022
Ağzı laf yapan herkes istediğini elde eder
Buna kızlar cevap versin, biz okuyalım.
Ricalar..
Cevap
29Cevap
İstediğini elde etmesini hangi erkek biliyorsa o elde eder. Karizma olabilmek içinde zeka unsuru şarttır. O yüzden karizmatik erkek diyebiliriz..
Karizma bir adım daha önde bebek yüzlü pek tercih etmiyorum zaten yaşıtlarım genel olarak bebek yüzlü olduğu için büyük tercih ediyorum.
Baby face sevenler için bebek yüzlü erkek, sevmeyenler için karizma olan elde eder. Tamamiyle istedikleri kızın tarzı ile alakalı bir durum bu🤷
Karizma, bebek yüzü döver :D
Zevkler renkler be :))
Kişiye göre değişir belli bir kalıp yok maalesef
Karizma kazanır
Karizma erkek..
kıvanç Tatlıtuğ çok göze hitap eden ailesine sadık gözleri anlamlı bakan aç olmayan doymuş beyefendi tam bir aile adamı. Kıssadan hisse istediği kadar göze hitap etsin bir erkek - kadın tanıdıkça içi boş olan şey beni uzaklaştırır. Yani attığımız adımların altını doldurması gerek. İyi insanlara denk gelmenizi temenni edrrşm 🌹💁🏼♀️
Karizma her zaman bir adım öndedir. Kızlar Bir Adım Öne
Bebek yüzlü erkekler, kızlarla daha çabuk kaynaşır ama nihayete erdiremez, Karizma erkekler daha geç kaynaşır ama her şeyi yaşarlar. 😎
paralı erkek :) kimse kimseyi kandırmasın karizma marizma bir yere kadar cebinde parası olmayan bir adam casper gibidir kızların gözünde
Elbette karizma erkek. Bu bebek yüzlü erkek modası da kore'den geldi. Bu çok saçma sahiden.
Bence buna pek bakmıyor :D Bunu çürütecek çok şeyler gördüm.
Karizmalar biraz daha istediğini elde ederler. Kadınlar alfa görünür erkeklere daha fazla yakındır.
Kendim haricinde hiç bir erkek beni ilgilendirmez. Ben de istediğimi elde eder yoluma bakarım.
Kimse kimseden bir adım önde değildir. Kadınlarda hangisinden hoşlanıyor beğeniyorsa ona tav olacaktır
Soldaki nin kisa sacli , eve ekmek götürüp menemen yapan halini isterim.. birde bana masaj yapcak 😂
Bende yaparım
@muratskate ıyy ne biçim cevap
Karizma tek geçerim..
Kızlar hepsi bir arada olsun ister 😊
En İyi Cevaplar