inanmıyorsanız, inanın. Şu İranlı “Prenses pamuk” kadar olamadık 😃Hiç iyi değilim. Psikiyatristim intihar etmiş ve son mektubunda beni suçlamış.. 𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬 ✨ #sosyetics
Ne yalan söyleyim bazen gerçekten inanıyorum. Bakıyorsun adam taş gibi ama kadın o kadar çirkin ki yani ben de bir kadınım yine başka bir kadın hakkında bunu söylemem yanlış biliyorum ama böyle bir tablo ile karşılaşanlar benim ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaktır. Sorun sadece yüz güzelliği de değil o kadar huysuz o kadar şımarık o kadar kötü ki adamı her fırsatta azarlıyor demediği laf kalmıyor yapmadığı surat kalmıyor ama bir şekilde adam onu seviyor. Böyle manzaralar gördükçe inanmamak elde değil.
Bu eski zamanlarda olan durumlar için ben biraz da nüfusa bakıyorum aslında. Leyla ile Mecnun diyorlar mesela. O dönem bir ülkede veya yaşadıkları yerde artık her neyse milyonlarca kadın ve milyonlarca erkek yoktu. Avuç içi kadar yerde şansına kim denk geliyorsa ona aşık oluyordum Bir nevi mecbur kalıyordun. Şimdi ise dünyanın öbür ucundaki insanla gayet rahat konuşabiliyorsun görüşebiliyorsun. Ve yine milyonlarca insan var artık sadece yaşadığımız şehirde bile.
Aslında burada bir bilgi kirliliği var. Bu resimde ki arkadaş aslında prenses falan değil. Kendisi bir tiyatro sanatçısı ve o yüzden kadın kılığına giriyor. Zamanında delinin biri kuyuya bir taş atmış. İş buralara kadar gelmiş maalesef. Soruya gelecek olursak çirkin şansı diye bir şey yok. Paran varsa her türlü şanslı bir insansındır zaten.
İnanmam. O dönem insanlar evrilmediği için bu kadın güzel gelmiş. şu an nüfus çok kalabalık ve kadın çeşitliliği çok. Aynı şekil erkekler içinde geçerli.
Hem artık kim yüzü güzel olmayana bakıyor ki? İlk iş direk yakışıklı ya da güzel olsun.
Çirkin şansı diye bir şey yok aslında yakışıklılığa ya da güzelliğe güvenmeyip karaktere yatırım yapanlar ve kıymet bilenlrr daha çok öyle aldatma durumu falan da değil. Tamamıyla kendini bilme durumu ve ne isteğini bilme ve komşunun çimi daha yeşildir arayışında olmama. Sahip çıkma vazgeçmeme öyle hor görmeme yargılamama iyileştirme yeteneklerin olması ve gözünün içine bakma durumu. Fiziği olmasada kumaşı sağlam olan insanlar.
İnanmıyordum da bunu görünce inandım. İntihar etmişler bide bunun için 😮 o kaşlara simit atasım geldi istemsizce tövbe est... 😂 Günaha sokma bizi sosyetik 😂😂.
Kanka bu ne ki? Güzel bayanlar da hırbo adamlara gidiyorlar. Bizim gibi iyi niyetli insanlar gömülüyor. :) Seninle bir ara kardeşce dertleşelim.. Çirkin şansına maalesef inanmak zorundayım. Not : Şarkı süpermiş.. :)
Yalnizken bu kiz bile bulduysaa… Bu kizin bile sevgilisi var ben yalnizim. Bu kiz bile yuva kurdu gibi cumleler ama aslinda hepsi kendi elimizde gelenleri elimizin tersiyle itip sonra baskalarini gorunce ben yalnizim niyeee triplerine giriyoruz iste 😅
Çirkin demiyelim yinede ya.. Uzuluyorum ben onlar ıcınde Allah oyle yaratmıs. Yani diyelimki ask konusunda pozitif ayrımcılıga ugradık onlar daha sanslı desek bıle rahatsız etmıyor... cunku Allah bıryerden alırken bıryerden verır.
Bence şu anki metod ile değerlendiriyorsunuz olayı demek ki güzellik o zamanlar daha farklı bı algıydı bence ve bu kadında da varmış aranan kriterler ki bu kadar talibi varmış
aşk bu akada konar b.. da konar demişler. ama gerçektende çirkin şansı diye bişey var. bide hiç bişeyi umursamayan insanların şansı çok yüksek oluyor nedense.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anca uydurma hikayelerde olur bu , çirkine kimse bakmaz