Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Şansa inanmam ki 😅 varsa da bana hiçbir zaman uğramadı. Kaderci tayfadanım ben sanırım. Herkes daha da kötü olacak modu varsa ona da kaydolabilirim. Gerçekçi bakıyorum hayata. Hayali bile hayal olduğunu bilerek kurarım birgün gerçek olacak diye değil.
İkisi de kaderime ne yazıldıysa o ama bana şanssız bir kader yazılmış daha iş hayatımı bile kuramadım bir gelirim yok bu sene üniversite sınavına gireceğim hem İngilizce çalışıyorum hem sınava kazanırsam iyiyim kazanamazsam kendimi öldürmenin zamanı gelmiştir
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Her ikisinede inanıyorum. Tamam kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama "zaten kaderimde ne varsa onu yaşıyorum" deyip hiç bir zaman için çaba göstermezsek o istediğimiz şansı yakalayamayız.
Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Kadere inanırım ama bazı konularda kader pek etkili olmuyor. Şans faktörü daha etkin olabiliyor. Mesela iş konusunda şansın yaver giderse daha iyi yerlere çıkma şansın var.
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı.
Kadere de şansa da inanıyorum. Hayatta bazı şeyleri değiştiremiyoruz ve kontrol edemiyoruz. Kaderimiz ve şansımız hayatımızı olumlu ya da olumsuz etkiliyor.