Aslında çok inanmazdım ama artik inanmaya başladım cevremdekilere bakıyorum benim karşıma çıkan arkadaşım bile olsa hep bir art niyetli ve kötü oluyor hiç iyiye denk gelemedim ilişki konusunda da böyle şansım yok herhalde sizde de durum böyle mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İnanırım şansa evet. Şanssızlıkta master yaptığım için eve bile sağ salim dönmemi şans olarak algılıyorum artık böyle mutlu oluyorum 🥲
Yemin ederim bu benim aklıma gelen başıma gelir dışarı çıkınca bile zor sanada Allah'a kolaylık versin
Sağol sağol
Net inanırım ben de hiç yok yani ailede yok çevreme bakıyorum bazıları çok şanslı kıskanıyorum ya
Off bende öyle 🤦 zor işimiz
Bazıları cidden doğuştan şanslı, aura enerji ile ilgili heralde sıfır şans
Evet galiba ne bileyim aslında çok pozitif biriyim neden böyle bilmiyorum ama etrafımda ki her şey negatif
Ben de ben de zıt kutup hesabı çekiyoruz heralde
Galiba bu durumdan çok sıkıldım valla 😂🤦
Beni 100 kişinin arasına koy gider en sorunlusunu seçerim öyle bir enerji napicaz bilmiyorum😂
Oha ben misin be kadın ahdhcj valla aynıyiz ben seçtim zaten hep en sorunlusu çıktı yok abi yok korkuyorum insanlara yaklaşmaya :D tek kalalım kesin çözüm
Sorunsuz insan da çok basit geliyor artık ya az sorunlu olunca heyecan oluyor heralde😂 Ailevi sorunları olacak, psikolojik sorunlari olacak mutlaka jsjsjsjs
Hepsi oluyo aynen ilk başta çok güzel gidiyo sonra ağız burun dalıyoruz birbirimize malum o sorunlu ben sorunlu (ailem bide sorunlu) 😂 zaten ailen de varsa ondandır merak etme çekiyor insan benzerini ahdjhfjcj
Ya cidden öyle mi acaba ben de öyle duymuştum seni çok üzen bir insan varsa hayatına onun gibi birini istemsiz çekermissin naylet olsun nasi ya ksjsjsj
Öyle buna çok şahit oldum ben de o insan babam o yüzden aşk hayatım bookkkk gibi ruh hastası erkekler denk geliyor hep gerçekten lanet bı durum ahdhhxhcj sen de kim :D
Aynısı:( Ne olacak peki şimdi hayat böyle geçmez ama ağlarım hep cekicez mi böyle inanır mısın Burcu bile aynı oluyor şaka gibi böyle soruyorum Allahim nolur Burcu aynı olmasın diye aynısı çıkıyor jsjsjsj
Koç deme sakın sakın deme buna hazır değilim shdhjf
Yuhhh yemin ederim koç ksjsjsjs şaka mısın sen
Neeee ahdhhdh vallahi ciddiyim shhdhd demek ki sorunlu arızalı tipler hep Koçtan çıkıyor Koç burçları baba olmasın ahhdhxjc sende kendimi gördüm ya şaka maka 27 yaşındayım hala zoruma giden içim de hep bir yara düşününce beni ağlatan tek erkeğin babam olması çok kötü
Bak koç burcu olan herkesten kazık yedim dostum da vardı o da kazık attı, harbi sorunlular egoları çok yüksek en başta sevecen geliyorlar sonra hayatı mahvediyorlar. Ben kafamda kuruyorum diyordum ama bak koç burcunda sorun var demek ki net anladım😂
Sorunlular ya orası kesin aşırı benciller ebeveyn bile olsalar durum aynı işte önce kendileri gelir hep düşüncesizler tahammulsuzler zalimler vicdansizlar daha ne diyim ahdhhfhf senin burcun ne :))
Kesinlikle öyle iyi gömdün jsjsjsj Ayni burç çıkarsak düşüp bayılırım Akrep benim
Oo akrep çok severim ben değil ama kız kardeşim kendisi acılarımız ve çilelerimiz ortak ahdjfhjfh ben balık 😂
Su grubu hep duygusal oluyoruz zaten dostum. Allah karşına güzel insanlar çıkarsın ve mümkünse koç burcu olmayan😂
Gerçekten öyle nedir çektiğimiz 😂 yengeç erkeğine dikkat ama su diyip aldanma koç kadar pslik bı burç ahdhhxhcjc ama koç ayrı tabi o ayrı bı psikopat shhfhcjf sevdim seni ya takip ediyorum sayımız çoğalsin ajdjcjcjjcjc
hahahha tamam ben de edem takip😂
Şans oyunundan büyük ikramiye çıkarsa ancak öyle inanırım şansa.
inanırım.. güzel şeyler beklemesini bilenlere gelir
Evet elimi neye atsam kuruyor
İnanmak istiyorum bazen , ama bazen sadece.
Hayır her şey nasip kısmet
nerde bizde şans.
iyiye denk geldin...
inanmam
Yok pek inanmam
Hayır..
Hayır inanmam
Pek değil
inanmam