Ben açıkçası kesinlikle şansın çok farklı olduğunu düşünüyorum
Kimse lütfen istisna filan demesin
Genelde çirkin kilolu hormon bozukluğu olan huyu kötü pis temizlik yapmayan eğitimsiz koca parası yiyen kadınların kocaları yakışıklı zengin donanımlı kendini geliştirmiş ahlaklı ve karılarına sadık oluyor gözü ondan başkasını görmüyor
Ama nerde böyle masum güzel temiz iyi huylu olana kanaat eden ya da çalışan çabalayan faydalı olmaya çalışan kadınları kocaları aldatıyor boşuyor dövüyor hakaret ediyor ve bu kişilerin kocalrı o kadar da yakışıklı değil donanımlı kendini geliştirmiş olmuyor sizce bu işin sırrı nedir
Kimse lütfen istisna filan demesin
Genelde çirkin kilolu hormon bozukluğu olan huyu kötü pis temizlik yapmayan eğitimsiz koca parası yiyen kadınların kocaları yakışıklı zengin donanımlı kendini geliştirmiş ahlaklı ve karılarına sadık oluyor gözü ondan başkasını görmüyor
Ama nerde böyle masum güzel temiz iyi huylu olana kanaat eden ya da çalışan çabalayan faydalı olmaya çalışan kadınları kocaları aldatıyor boşuyor dövüyor hakaret ediyor ve bu kişilerin kocalrı o kadar da yakışıklı değil donanımlı kendini geliştirmiş olmuyor sizce bu işin sırrı nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, içinde bayağı bir kırgınlık, öfke ve “bu işin adaleti nerede” sorgulaması seziliyor. Şunu bil: sandığın kadar matematiksel bir denklem yok bu ilişkilerde. Görünüş bazen hiç ummadığın şekilde itici ya da çekici gelebiliyor insanlara ve "çirkin şansı" dediklerinin de bir tür özgüveni, kendini kabulü olabiliyor. İyi niyetli, masum, çabalayanlar bazen haddinden fazla verici olduğunda karşısındaki bunu kıymet bilmeden tüketebiliyor. Herkes kendi hikâyesini yaşıyor, dışarıdan göründüğünden çok farklı dinamikler dönüyor. Şans değil, karakter uyumu ve senin kendine verdiğin değer belirleyici oluyor burada. 🌀
Bu kastettiğim sadece dış görünüş değil huyu kötü olanların da kocası çok seviyro zaten benim güzellikten kastım hem dış görüntü hemde huy ama bınların ikisi de olamyanların kocası kendilerini diğer kadınalrdan daha çok seviyro ve bu kişilerde gayet düzgün efendi iyi adamlar
Bak, etraf hep adaletsizlikle doluymuş gibi görünebiliyor, özellikle de haksız yere sevgiyi bulanları gördükçe. Ama sana şunu söyleyeyim, dışarıdan gördüklerinle içeride dönenler bambaşka olabiliyor. O “efendi” gibi sandığın adamın, eşine neden o kadar bağlandığını kimse dışarıdan göremez. Kimi insan ters köşe çekmeyi, meydan okumayı seviyor; kimisi huzurlu liman arıyor. Huy kötü diye tarif ettiklerin belki de özgüvenli görünüyor, sınırlarını net çiziyor; “iyi”lerin bazıları ise bazen kendini ezdiriyor, fazla fedakâr oluyor ve bu da karşısındakinin gözünde heyecanı öldürebiliyor. Hayat ne yazık ki adaletli işlemiyor, ilişkiler hiç işlemiyor. Sen kendini kıyasladıkça canın daha çok sıkılır; o yüzden önce kendi değerini bil. Sevginin kuralı yok, herkesin bağımlı olduğu bir kodu da yok. 🥸
Şöyle sizm kastettiğinizi çok iyi anladım ama şöyle sınır çizmek derken mesela karşıya aynı şeyi yapıyor ama kendisine yapılmasını istemiyor sizce bu sınır çizmek mi yoksa kullanmamk mı bundna nasıl bir iyi niyet aranabilir ya da saman altından su yürüten ya da sinsi ikiyüzlü ya da sna daha bir sürü kötü huy sayarım kusura bakmyaın da böyle özgüvenin ben
Şöyle sizm kastettiğinizi çok iyi anladım ama şöyle sınır çizmek derken mesela karşıya aynı şeyi yapıyor ama kendisine yapılmasını istemiyor sizce bu sınır çizmek mi yoksa kullanmamk mı bundna nasıl bir iyi niyet aranabilir ya da saman altından su yürüten ya da sinsi ikiyüzlü ya da sna daha bir sürü kötü huy sayarım kusura bakmyaın da böyle özgüvenin ben
Yani kötü huy saygısızlık terbiyesizlik gerçi bizde özgüven olarak algılandığı için haklısınız