Dalga çekip ezdigim kızlar köpek gibi peşimden koşuyorlar, neden?

Durup dururken dalga geçmiyorum tabii ki, bayağı samimi olduktan sonra alınmayacağını bildiğim insanlara yapıyorum bunu ama bu kızlar peşimi bırakmıyor. Resmen aşık oluyorlar, hiç durmadan saçma şeyler yapıyorlar, mesela trip falan atıyorlar sanki sevgiliymisiz gibi falan. Ne bileyim asiliyorlar resmen anlamıyorum, kadınlar böyle yapınca mi aşık oluyor? Hangi kadına böyle davranan resmen yapışıyor en sonunda ya sevgili oluyoruz ya da arkadaşlığımız bitiyor. Gerçi sevgili oldup ayrılınca da genelde bitiyor ama. Neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne zaman böyle bir soru sorsam kızların zoruna gidiyor onu da anlamadım da ben yine de soruya bir açıklık getireyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Baktıkça içim daralıyor dediğim kız, üstüne giydiğim şey babannemin kıyafetine benziyor dediğim kız. Ne kadar böyle şeyler söylediklerim varsa hepsi. Tabii bagzi geri Z*kalilar var burnu havada takılan, o a*tallarla konuşmuyorum bile ben böyle iyi kızlara takılırım sadece ve onlarda nedense aşık oluyor. Üzülüyorum aslında bu duruma. Hayır yani sevdiğim kişiye de böyle yapsam diye düşünüyorum o yüzden sordum ama sorunun ciddiyetinin a*ına koydular sağ olsunlar.