Canım karşı cinsten çok ilgi görmek istiyor. Kızların bana değer verdiklerini belli etmeleri hoşuma gidiyor. Birde peşimden koşan kızlar çıktı mı bayılıyorum :) Böyle kızları nasıl bulabilirim? :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bazen gerçekten saçmalıyorsunuz dostum bu ne saçma soru ne mide bulandırıcı insanlar tarifle insan istiyor ben bu işleri böyle bilmezdim neden peşimden koşsun ki kız neden hoşuma gitsin bu saçmalık gelsin yanımda otursun elimden tutsun sevgi nerede aşk mesela kız yanlışlıkla senin gibi birini sevdi diyelim sana aşk verdi sevgi verdi ama tüh hayatının kızı topal koşamıyor peşinden tüh bellide edemiyor sevdiğini olmaz dimi bey efendi istemez koşsun peşinden bulunmaz hint kumaşı o yüzden oda kumaş gibi seçer salak mısın çocuk sen cahil misin insan lan bu değer verirsen hak ettiysen verir adamsan zaten koşturmaz adam gibi gider konuşursun birde kızlar çoğul yani bu kadar basit olmayın bu kadar ucuz insanlar olmayın değersiz bir oyun yapmayın insan utanır bunları nasıl yazdın biri bir şey desin lütfen bu normal mi böyle mi artık aşklar sevgiler biri şimdi şurada bulunur tam orada o tip kızlar var falan mı diyecek buda gidip koş peşimden falan mı ne saçma şey bu ya :D
Aferim meriç. Bütün kızların ilgisini kazanmışındır şimdi bravo. Ama emin ol, kızlar senin ginilere değil, benim gibi alfalara bakar :) Sorumda kötü birşey yazmadım ki. Altı ilgi görmeyi belirttim a-mk. Eğlebcesibe istediğim kiz tipini paylaştım. Görende kötü birşey yaptığımı sanacak. Bu neden sana bu kadar battı? Sanane benim isteklerimden. Herkesin kafasında seveceği kiz tipi vardır. Benimde böyle kizlar ilgimi çekiyor. İlgisiz kızlarla da konuşup flört ettim yapamadım ayrıldım. Seni geren sana batan ne bu kadar.
ben kız falan aramıyorum aptal herkes senin gibi abaza değil herkesin derdi kız bulmak falan değil ilk defa girdim kapatmak üzereyim zaten sadece bir bak mal mı seçiyorsun ayıptır diyorum insan gibi beğendiğin bir kıza yaz hoşlandığın böyle gazeteye ilan verir gibi basit mi ne cahilsin yüzsüzsün sen ben senin gibi her önüme gelen insanla konuşmam her önüme gelen kıza hayatım aşkım demem seninle tartışmayacağımda silicem oku sadece senin iyiliğin için yazdım ben apta cahil diyip gülecekler haline senin derdin gerçi belli anladım basit insansın basit şeyler istersin basit ucuz insanlarla takılırsın bende suç seni adam yerine koyuyorum kafanı biraz yukarıda çalıştır pislik yapma olgunlaşın artık dünyaya bakın azcık pislik cahil bencil insan dolu ben ilk defa girdim böyle bir yere insanlığınızı mı unuttunuz anlamıyorum bir düşün sadece napıyorum bende buraya çolukta giriyordur görür böyle mi örneksin bu kadar mı basit aciz bir insansın oku bunu sil
Ger. zekalı aptal. İlan verecek olsam herkese açık bir şekilde soruyu sorarım ki kızlar bana ulaşsın diye. Bu soruyu dalgasına sorduğumu kaç kere söyleyecem a-mk ger. zekalısı. Basit biri olan sensin. Kızlardan ilgiyi görmeyi sevmenin nesi basitlik a-mk g. zekalısı? Napayım, bana deger vermecek, beni peşinde süründürecek, sürekli zoru oynayacak kızla mı sevgili olayım. Ben karşı cinsten ilgi görmeyi seviyorsam, bu senin gibi dünyanın gelmiş geçmiş en basit insanına neden batıyor bu kadar ilgilendiriyor? Sanane a-mk? Sanane benim zevklerimden? Dünyanın gelmiş geçmiş en basit insanısın. İşte ben senin gibi basit birisi olmadığım için, değerimi sonuna kadar bilecek bir kız arıyorum. Bunları anlamaya niye beynin yetmiyor a-mk. Yetmiyorsa benim suçum değil.
akıllı kızlar başkasının egosunu tatmin etmek için bu kadar düşmezler
Ne alaka a-mk? Bir erkek bir kızı elde etmek için peşinden koşnca normal oluyor da bunu bir kız yapınca neden anormal oluyor? Ben sadece bir kiz tarafından doyasıya sevilmek istiyorum. Bunu yapamayacak kızla da sevgili de olmam, evlenmem de. Tam tersi, aklı başında kızlar iyi erkeklere deger verirler ve değer verdiklerini de sonuna kadar belli ederler.
değer vermek ego tatmini isteyen erkeğin peşinden koşmak değildir sen kılzrın peşinden koşmasına bayılıyorsun sevdiğin kızın değil başlıktada belirtilmiş olduğu seninki sadece ego tatmini bir kız değil kılzar tarafından sevilmek ilgi alaka görmek aptal egonu tatmin etmenin başka bir yolu canım
ne alakaymış çok alaka
Benim egom çok güzel bir egodur :) Esas senin egoların aptal. Benim peşimddn koşup beni mutlu edecek bir kızla evlenecem :) Umursamaz kızllarla bana hak ettigim önemi vermeyen, hak ettiğim ilgiyi göstermeyen kızları sevmiyorum.
al işte size boşu boşuna canım denmiyor tipik örneğisin egoma aptal diyene bak hele sksdjsks git kendine göre bir aptal bulda tatmin etsin seni çok ihtiyacın var sonuçta yerin dibinde sürünen seni bir kızın gelip pohpohlayıp gün yüzüne çıkarması lazım
Kızlar ilgi isteyince normal oluyor, kızlar kendisini geriye çekip kaçınca erkek de onun peşinden koşunca nornal oluyor da aynısını bir erkek yapınca neden anormal oluyor a-mk? Kızlarında sevdiği erkeğin peşinden koşması normal birşeydir. Bir kızın bana verdiği değer kendi egosuna verdiği degerin altındaysa o kızin yüzune bakmam a-mk. Napayım öyle bir kızı.
Yerin dibinde süruklenen sensin, beni de kendin gibi zannetmişin. Birçok olumlu özelliğim var, sadece karşı cinsten gelecek ilgiyi seviyorum. Bu durum sana neden bu kadar battı anlamadım.
senin gibi salak erkekleri kendisinde hiçbir şeyi hak görmemesi gerekiyor ilgi budalası mükemmel özelliği varmış çok inandırıcı ego tatmin etmeye çalışan birisisin sen ego tatmini olmak istiyen bir erkekte ne özgüven vardır ne de beyin acab nasıl yüksekte olabilirsin ha tabi beynin içinde beyin yerine hava olduğu için
Lan ne diyorsun a-mk kızı :D 2 üniversite bitirdim, hayatımda 100'e yakın kitap okudum, 10larca makale okudum, ansiklopedilerden çok defa araştırmalar yaptım. Altı üstü kızlardan gelen ilgiyi biraz fazla seviyorum o kadar. Niye bunu bu kadar sorun yaptın anlamadım.
ego tatmini çünkü eğitim aldığın çok belli çok belli a. mk kızı yazarak seviyesiz ve salak olduğunu kanıtlıyorsun eğitimli seni
Çünkü kızdırdın beni, bende şakasına öyle dedim :) Şaka olduğunu anlaman için dediğimin sonuna emoji koydum. Normalde çok seviyeliyim. Huyuma gidenlere yani :D
şaak için bile olsa terbiye bozulmaz canım emoji koydun diye o kelime güzelleşmiyor.
Tamam bir daha sen terbiyeni bozmadığın sürece bende bozmam
ama ben sana canım diyerek gerçeği söylüyorum sen bana hakaret ediyorsun arada çok fark var
Bana canım dediğin icin teşekkür ederim :) Gerçekten öyleysem o zaman güzel. Bir yerde bana olan duygularını itiraf ediyorsun. Ama henüz sen benim canım değilsin. Henüz bunu olacak yeterlilikte değilsin. :D 8)
Tabi gider