Kişilik & Karakter Horon eden kızlar çok hoşuma gidiyor? hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Horon eden kız var mı buriya Güncellemeler+1 yıl Yokmu Güncellemeler+1 yıl Mukooo Horon eden kızlar çok hoşuma gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. gitsin. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Horon oynamayı hâlâ bilmiyorum. 0 3 Yorumla hharharis +1 yıl Hala. neden ogrenemedim Yorumla primadonna_girl +1 yıl Düğünlerde falan oynasaydım öğrenirdim ama oynamadığım için öğrenmedim. Yorumla hharharis +1 yıl Peki oynadigin bisi var mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Memeleri sallanıyor ya ondan mı 0 1 Yorumla hharharis +1 yıl Allah seni varya nerden ne aklına geldi , hiç düşünmemiştim ama doğru bisi Yorumla
ViiDe Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 95% +1 yıl Horon etmiyorum 0 17 Yorumla hharharis +1 yıl Sen zeybek oynayacak birisin Yorumla ViiDe +1 yıl Onu da bilmem Yorumla hharharis +1 yıl Çiftetelli Yorumla ViiDe +1 yıl Djsjd o da pek ahenkli durmaz bende Yorumla hharharis +1 yıl Sende ne var onu soylesene Yorumla ViiDe +1 yıl Doğaçlama akışa bırakma var dkskd Yorumla hharharis +1 yıl Yurt dışında ne olabilir mesela Yorumla ViiDe +1 yıl Yurtdışında değilim Yorumla hharharis +1 yıl Nerdesin Yorumla ViiDe +1 yıl Gizli 👀 Yorumla hharharis +1 yıl Voltingen yani Yorumla ViiDe +1 yıl O ne demek Yorumla hharharis +1 yıl Kıl içinde lahana turşusu diyebiliriz Yorumla ViiDe +1 yıl Ya o ne ahahahaha Yorumla hharharis +1 yıl Sen hiç mizaramdan bu zamana kadar bir zarar gördün mü de denilebilir Yorumla ViiDe +1 yıl Ben bunu da anlamadım üzgünüm mizaram ne Yorumla hharharis +1 yıl Sana olan hislerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gitsin.
Horon oynamayı hâlâ bilmiyorum.
Hala. neden ogrenemedim
Düğünlerde falan oynasaydım öğrenirdim ama oynamadığım için öğrenmedim.
Peki oynadigin bisi var mı
Memeleri sallanıyor ya ondan mı
Allah seni varya nerden ne aklına geldi , hiç düşünmemiştim ama doğru bisi
Horon etmiyorum
Sen zeybek oynayacak birisin
Onu da bilmem
Çiftetelli
Djsjd o da pek ahenkli durmaz bende
Sende ne var onu soylesene
Doğaçlama akışa bırakma var dkskd
Yurt dışında ne olabilir mesela
Yurtdışında değilim