Normal kızlardan daha fazla türbanlı kızlara bayılıyorum?
Ne düşünüyosunuz arkdaşlar bu konu hakkında var mı benim gibi?
Ne düşünüyosunuz arkdaşlar bu konu hakkında var mı benim gibi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ozamam türban anlamını yitirmiş oluyor
Tesettürün farzı kalktı bayanlar 😂😂😂
#BirKezbanınSeyirDefteri
bayılma işi evlilik maksadı ile ise bu bir seçimdir olabilir sapıkça ise sende bir sorun var demektir
Cevap
5Cevap
senin fikrin ne diyelim
bir yaftalamayan sen varsın tk ederim
isteyen istediğini giyebilir ve sen de istediğinden hoşlanabilirsin burada yargılayan insanlar ya eşcinsel, lezbiyen, gay diye yüzüne vuruyorlar bu kötü birşey değil bunu sapıtmak kötü burada kezban diyenlerin gerçekte ki tipini merak ediyorum cidden
yani fantezi meselesi olamaz bu konu...
çok aşağılıyıcı
niye olmasın kimi aşağılıyorum?
Ruh hastası olduğun içindir ya da karakterin oturmamıştır
belkide türbanlılar gerektiği gibi değilde güzel olmak için kapanıyordur. Hatta kapandıktan sonra göz makyajları bide parfumler. Belkide bundandır. bence haklı artık kapalılar açık kadınlardan daha güzel gözüküyor
Konu kapalı kızların nasıl giyindiği nasıl yürüdüğü ne yaptığı değil bence. Ben açık kapalı fark etmeksizin hiçbir kıza bu şahısın baktığı gibi bakılmasını istemiyorum doğru bulmuyorum. Dediğin şeye gelince kimin ne kadar neyi yaptığı beni ilgilendirmez, herkes doğrusunun ne olduğunu biliyor
giyinişinden ötürü öyle bakıyorum kardeş problemmi var?
nasıl ilgilendirmez. Müslüman iyiliği emreder kötülüğü alıkoyar. cihat sadece silahla olmuyor. Kim bir yanlıs gorurse onu eliyle düzeltsin, eliyle düzeltemiyorsa diliyle düzeltsin , bunada gücü yetmiyorsa kalbiyle ben buna razı değilm desin hadisini hatırlatıyım.
simdi hepimiz böyleyiz aman bana kimse bişey demesin de bişe olmasın. diger insanlardan banane , hep bu kafadayız.
Dediklerin çok doğru katılıyorum ama tramvyada gördüğüm veya yolda yürürken gördüğüm kızın yanlışını düzeltemem çevremdekileri zaten uyariyorum konuşuyorumdur anlatıyorumdur ama diğeri için bir şey yapamam. Doğrusunu bildikleri halde aynı şeyi yaptıklarını da biliyorum o yüzden elimden bir şey gelmez. Kaldi ki eğer bir kadın tesettürene dikkat etmediği için hatalı konumdaysa şu an, bu erkekte o kadından aşağı kalır yanı yok. Gözlerinizi haramdan sakının ayeti kapalılar dikkat çekiciyse bakın ama gibi bir parantezle gelmedi. Seninde bunu savunman doğru değil mesela? Herkes kendini düzeltse ilk başta en güzeli bu olur
türbanlılar normal kadınlara göre çok daha seksi bak tesettürlüler demiyorum türbanlılar okuduğunu iyi anla
yav he he açık kapalılara herkes o gözle bakar
sorunlsuun bence ya da fetişin var
İmanın zayıf hepsi bu..
Fetiş olabilirsin kardes
Anormallikle karışık imansızlık
haddini aşma istersen
Çünkü çok seksiler
Hiçte bayılmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar