Okulda spor salonunda hastanede hep kızlar peşimde sürekli neden bu kadar hayranlar bana? dışarıya rahat çıkamıyorum artık sürekli kızlar hep var nereye gitsem
Güncellemeler
+1 yıl
Markete gitsem gidemiyorum mesela o derece kızlar rahat bırakmıyor beni.
Atıyorum canım kaç defa attım kimisi fakesin diyor kimisi kıskançlık hasetlik çekiyor yüzün efekt shop filan diyor reel hayat gibi değil yani burada dönen olaylar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abartma seviyem sen dkhfmf
arkadaş rüya görüyo galiba biri uyandırsın
Merak etme beni görsen rüyanda binlerce kez sen beni görürsün.
OFMK2QOEPVNQVIOWVNWIWOEFNWV şu özgüvenin gramı olsaydı hayatım çok farklı olurdu yemin ederim
@Hanyakonya dimi ya görelim şu nur cemalini ıedwnefıwe
Ha gerçekte böyle şanslı olan erkekler yok mu var tabi ki peşinde koşan kızlar ama onlar ultra zengin yakışıklı falan
Bir kıvanç tatlıtuğ gibi yakışıklı veya acun ılıcalı gibi zengin olcan o zaman kızlar peşinden koşar
@Hanyakonya bilmiyom bu biraz fazla egolu geldi oqefn
@Hanyakonya dur bakalım belki gaza gelip gösterir
Ben gaza getirmeye çalıştım da gelmedi çünkü troll
@ayşegül2004 gostermiyorum sırf senin için gostermicem sana çünkü çok gıcık oldum ben bugün
çok da umrumda dflmjfolnefqefk
Ay gtüm
Ne olmuş g*tüne?
gta san andreas hilesi
Oynuyor musun?
Gta 5 oynuyorum ben mükemmel bir oyun
@Hanyakonya bir zamanlar çok oynardım
Abla bu resim ne ya kaldır bence
@Hanyakonya neden ki
Fake değil ama resim kötü duruyor hem birde bedeni ile değil karakteri ile ilgi çekmeli bir kız bence
İyiliğin için dedim kırılma yani
Gta6 ne zaman
Çıkıyor
@kubat_otuzşubat 2023 diyorlardı galiba bilmiyorum tam
Ertelediler sanirim
@kubat_otuzşubat en geç 2024 de çıkar bence
Manken misin
Tipim aynen manken gibi tanıdıklarım öyle söylüyor manken gibi çocuksun diyor
Hep bu soruyu soruyorsun resmini koysana gerçekten dediğin gibi misin burada ki kızlar da görsün
Burdaki kızları ne yapayım ki? buradaki kızlar erkektir belkide nerden bilek kız olduğunu kızlar soruyor değil bildiğin erkekler soruyor
Aga o zaman kim niye inansın sordugun soruya?
Kendini göster ki insanlar da inansin yani
Gizli olarak sorunca inanmazlar
Atıyorum canım kaç defa attım kimisi fakesin diyor kimisi kıskançlık hasetlik çekiyor yüzün efekt shop filan diyor reel hayat gibi değil yani burada dönen olaylar
Sen bana at istek profil resmine koy bakalım eğer dediğin gibiyse söz burdaki kızlara diycem çocuk haklıymış diye
Yok burdakiler az çok görmüşler zaten beni kimisi biliyor beni canım boş ver sen insanlara bişey kanitlama