Sevgilim benimle ciddi düşünüyor mu düşünmüyor mu anlayamıyorum ama ben ciddi bişi yaşamak istiyorum. Ciddiden kastım sonunun evlilikle bitmesi. Ona sorsam 5 yıl sonra bizi nerde görüyorsun diye saçma mı olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence sözünden ziyade sana karşı olan davranışlarına bakman daha mantıklı olacaktır. Sonuçta bu konuda sana yalan söyleyebilir. Mesela anı kurtarmak için evli, mutlu ve çocuklu görüyorum diyebilir. Karşımızdaki insanın her sözüne körü körüne inanmak bizleri istemediğimiz durumlara sokabilir. Peki ciddi düşünen bir erkek nasıl davranır? Öncellikle değer verdiğini hissettirir. Sadece iyi zamanlarında değil kötü zamanlarında da destek olmak amaçlı yanında olur. Gelecekle ilgili hayallerinden bahsederken içinde sana da yer verir. Kimsenin hakkında kötü konuşmasına müsaade etmez. Sana karşı her zaman dürüt olur. Kesinlikle evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmek istemez ve bunun konusunu dahi açmaz. Bu tarz belirtilere bakarak ciddi düşünüp düşünmediğini anlayabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bence sorma.
Çünkü hadi sen bunu sordun seninle ilgili planlarını söyledi.
Nerden bileceksin ki doğruyu söylediğini?
Bilemezsin.
Bunu kimse bilemez çünkü.
Seninle ne kadar ciddi olup olmadığını yaşayarak anlıycaksın.
Herkes ilerisi için plan yapar ya da hayal kurar.
Ya olur ya da olmaz. Çünkü nasip.
Bu soruyu sorduğun zaman sanki onu yönlendirmiş gibi olursun.
Ters tepebilir.
Bu yüzden bazı şeyleri sadece zamana bırak.
Çünkü hiç bir şeyi yaşamadan bilemezsin.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence hiçbir şekilde saçma olmaz yani aksine gayet mantıklı bir soru olur. Şahsen ben de ciddi ilişki adamıyım yani laf olsun diye biriyle sevgili olacak bir insan değilim. O yüzden şimdi ve geleceğe dair soruları mutlaka sorarım çünkü garanti ve seviyeli bir ilişkim olsun isterim. O yüzden bunu sorun ve yanıtını aldıktan sonra da ona göre hareket edin. Kafada bazı şeyleri netleştirmek adına bu tarz soruların sorulması bence çok önemli. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılAslında mantıklı. Tabi geçirdiğin süreye bağlı bu. Yolun başında bunu sormak ürkütür. Sene geçirdikten sonra sormak en mantıklısı.
Ortada karışılıklı sevgi ve güven varsa beraber bir şeyler paylaşmak güzeldir. Tabi ki merak edip sorman hakkın. Anlayışlı biri ise zaten sana seni mutlu edecek bir cevap verir. Kendini üzme.
Mutluluklar dilerim00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu soruyu sormak saçma değil ama gereksiz.
Bu soruyu sormadan da anlayabilmenin yolları var aslında.
Konuşmalarınızda sizi geleceği dahil ediyor mu?
Buradan da niyeti anlaşılır aslında.
Bu soruya gereksiz dememin sebebine gelince;
Çünkü 5 yıl sonra kimse nerede ne yapıyor olacağını tahmin edemez.
Evlilikler bile bitebiliyor...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sorma bence adam gerilir halleder acaba benden beklenti içine mi giriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılbi de sanki benim başka hiç çarem yokmuş gibi
+1 yılBence çok mantıklı.
Ciddi düşünen insan direkt olarak nerde gördüğünü söyler.
Ne kadar zamandır sevgilisiniz? Bu da önemli tabiki, 2 ay süre için de 5 yıl sorusunu sormak biraz abes kaçar gibi...
Veyahut; direkt niyetinizi söyleyip bu konuda ki düşüncesini merak ettiğinizi söyleyin.
Sizin ile ciddi düşünen bir insana bunu söylerseniz çok mutlu olacağı kesin.
Mutlu olmayan insan da kendini belli eder vereceği cevaplardan ötürü.
Sevginizi belli etmekten çekinmeyin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonucu belli olmayan ilişkiler beni yorardı ve kendimi kullandırmış gibi hissederdim ama benim şahsi görüşüm
o yüzden sorman saçma değil yani ciddi bir şey olmayacaksa ömrünün sonuna kadar sevgili hayatı mı yaşicaksın?
insan hep genç kalmaz ki sende bi aile çocuk falan istersin yani10 Yorumla
+1 yılÖyle sormak yerine ; benimle ilerisi için bir evlilik düşüncen var mı ya da bu düşünce sende oluştu mu diye direkt sor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Guzel bi dusunce ama beraberliginiz 1 yildan azsa bnce simdi sorma iyice birbirinizi taniyin oyle sor gozunde bu kiz herkese cok kisa surede asik olup hemen baglaniyomu beni 2 gunde unutup baskasinada boyle dermi olmasin
10 Yorumla
+1 yılİş görüşmesi mi bu deme tabi öyle bsey 🤣🤣 şöyle yapabilirsin, yakın zamanlı planlarını sor çaktırmadan önce, sonra da zamanı uzat. Seneye şuraya gidelim mi falan de mesela. Böyle başla. Evliliğin e sini kullanma oturtaman masaya bak ben söylim
00 Yorumla
+1 yılSorma bence yani sen neye ikna olup da onu beş sene sonrasında istiyorsun ki üstelik evet evlenecez şu kadar çocuk bir de aileyle tanıştırayım deyip nasıl yalancı çıkanlar oluyor bence sormak yerine genel konuşmasından haliinden tavrından çıkar bu sorunun cevabını
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın o anda bana geçiştirici bi cevap da verebilir sonuçta
İlişkinin başındaysan ve bunu bir erkeğe yönetmek istiyorsan kesinlikle yanlış. 😂 Erkeklerin çoğu evlilikten korkuyor. Birçok sebebi var. Maddi masraflar, güven, kendini hazır hissedememe, flörtöz bir yapıya sahip olma vs diye uzatılabilir. Bazen çocuk gibiler 😂 5 yıl da çok uzun. Hakkınızda hayırlısı tabi ki ama o beş yıl da neler neler olur.
00 Yorumla
+1 yılbence sorman yararsız bişeyler uydurup söyler ciddiliği bir erkekte zor bulursun ama belki ciddidir hareketlerine zamanla bak nasılsa değerlendirip öyle karar ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Ciddi düşünüp düşünmediğini anlayamıyorsan ciddi düşünmüyordur. Düşünse anlardın ve o da belli ederdi, bu hep böyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılciddi olduğunu söylüyor sürekli
+1 yılBoş boş hayal kurma cidden acı ödemesi var herkes ciddi görünümlü ama zora gelince bırakıp gider sende bağlanma akışına bırak bence
04 Yorumla
Soran+1 yılben biraz fazla salağım ya, hemen bağlanıyorum. kendimi çok aptal hissediyorum
- +1 yıl
Aptal değilsin sevgini hakeden biriyse bağlanmak çok güzel bir şey. Ama artık herkes menfaati kadar istediğini alıp çekilir ya da kafasına esmediyse terkedip gider bu yüzden sakın hayal kurma geleceğin hayalini sadece kendinle doldur bir başkasıyla değil çünkü o hayal kurduğun kişinin yarın hayatında olacağı ne malum bu yüzden akışa bırak mutlu olursun
Soran+1 yılteşekkür ederim, haklısın
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSaçma bence zamanın ne getireceğini bilemezsin sen de. Belki sen istemeyeceksin belki o. Ya da ikiniz de daha farklı bir adımda yaşamak isteyeceksiniz birlikteliğinizi.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz olur. O 5 yıl sonra nerde gördüğünü söylese diyelim ne değişir? Bir çok durum kontrolümüz dışında.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma olur eğer ilişkinin basindaysaniz. Bı iki yıl geçmiş olsa bile 5 yıl sonrası baya uzun zaman ya gelecek yıl falan diye sor bari jdndnznz
00 Yorumla
+1 yılelbette saçma.
sanki evlenmke neyin garantisi?
ya da sonu evlilikle bitmezse o ilişki ciddi değil mi demek bu...00 YorumlaÇok saçma, belki evlenip boşanmış bile olabilirsin. Yarını tahmin edemiyoruz 5 yıl sonrasını nasıl görelim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSormana gerek yok ki zaten davranışlarından anlarsın bunu zaten kötü biriyse evlenirim der evlenmez
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl davranışlar?
- +1 yıl
Bilmiyorum ki onu senin bilmen gerekir nasıl iyi birimi düsunceli mi vicdanli mı
Soran+1 yıliyi biri bazen düşünceli de vicdanını son yaşadığımız tartışmada çok göremedim
- +1 yıl
Belki o donem canı baska bir seye sıkkınmiştır bilmiyorum seni yanıltmayayim. Benim hiç sevgilim olmadı uzağım bu konulara ama anlarsın yani hissedersinde kabullenemezsin oyle bir durum var mı kötü biri kendini belli eder yani
+1 yılHep sorardı evli derdim o sorunun üstünden 5 sene geçti yalnızım. Keşke askerde beni bırakıcan deseydim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Ne o, sanki işe alım mülakatı gibi 😄😄😄
Ürkütme ceylanı valla kaçar, gider 😱06 Yorumla
Soran+1 yılkorkar mı :)
Soran+1 yılneden peki sence
Soran+1 yılyani evet, teklif de etmiş olmak istemem sonuçta, ameleysem de o kadar amele değilim vfnbnbj biraz fazla tecrübesizim bu konularda sadece
Offfff o nasıl soru ya adam düşünüyorsa bile vazgeçer. 5 yıl sonraki senle şu anki senin aynı olacağını nerden biliyorsun zaten. Akışta yaşayın her şeyi neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum kahhsjd kariyer sorusu gibi tipik Türk kezbanı işte
14 Yorumla
Soran+1 yıler insan her konuda bilgili olmayabilir, bu da onun kezban yapmaz. ilk ilişkim napabilirim
- +1 yıl
Gözün açık olsun aklını kullan gözlem yeteneğini kullan vs git Adil Yıldırım izle en kötü ciddiyim az biraz genel mantığın oluşur ilişkiler ve erkek mantalitesi hakkında. Bu sorunun cevabını ona bu soruyu sormadan bile alabilirsin zaten böyle sorarsan adam kaçar erkekler sevmez kalıpsal ve kesin yargılar bekleyen cümleleri.
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
+1 yılCiddi insan sen bu soruyu sormadan sana zaten söyler, hissettirir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBence saçma. Öncelikle ne kadar süredir birlikte snz. ona göre direk sorman daha mantikli
00 Yorumla bence sorma , ciddi olmasa bile senin öyle olmasını düşünmeni istiyorsa yalan söyler
00 YorumlaGörmüyorum derse nabıcann😂
Sorma bence hiç gerek yok00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Alacağın cevabın sende neler uyandıracagini düşünebilirsin. Sorarsan?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTipik İK sorusu.
Kendini bu şirkette 10 yıl sonra nerede görüyorsun?
Neden biz?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorulabilir fakat yarına çıkacağımızın garantisi yok 5 yıl sonra kim öyle kim kala
00 Yorumla
+1 yılCiddiyseniz ilişkinizde bunu sormanda bir gariplik yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeklerin nefret ettiği soru kalıbı. Kaçabilir dikkat et. :D
00 YorumlaKötü de olsa sonradan evlilikle bitirebilecek misin belki sen istemeyeceksin
saçma00 Yorumla
+1 yılciddi biri ailesiyle tanıştırır, geleceğe dair plan yapar
00 Yorumla
+1 yılBence direkt açık açık söyle ciddi miyiz de ya da biz şimdi ciddi bir yola girdik diyip azını ara bu konularda Adil Yıldırım çok bilgi paylaşıyor izleyebilirsin:)
05 Yorumla
Soran+1 yılciddiyiz diyor hep
- +1 yıl
Tamam sen dediğim kişiyi takip et bununla ilgili bi video görmüştüm bende sevgilimde denemiştim hatta benimle ciddi mi diye
Soran+1 yılsonuç noldu
- +1 yıl
Ciddi olduğunu öğrendim işte
Yüzük parmağımı gösterdim buraya ne yakış dedim
Oraya tek taş yakışır dedi
Şimdi benimle evlilik hayalleri falan kuruyoruz birlikte
Soran+1 yılanladım umarım mutlu olursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizi diye sorma onun planlarını sor kendini hiç katma bakalım hayallerinde sen var mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sorabilirsin 5 ay az degil kafasinda bisileri sorgulamistir mutlaka
00 Yorumlamülakat gibi olur. ayrıca erkekler çok evlilik muhabbeti kurarsan kaçar. çok sıkıldıysan açıkça söyle ben ciddi bi ilişki istiyorum diye
00 YorumlaBence sacma ne demesini bekliyorsun ki kelime oyunu yapacak yok soyle yok boyle yarinimizin garantisi yokken 5 yil sonrasini hayali sacma bwnce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sordum. Sen üstte ben altta seks yaparken görüyorum dedi.
Not: Ayrıldık, başka birisiyle evlendim, boşandım, ondan sonra bir sevgili daha yaptım, onadn da ayrıldım. Ve şu an sapım. Evet çok uzattım ama anlatmak istedim, içimde kalmasın.00 Yorumla
+1 yılDüzgün bir işi falan varsa daha ne bekliyorsunuz belki de seni oyalıyor olabilir yinede aklını çelmek istemiyorum ama
00 YorumlaEvet saçma olur kaç senedir birlikte olduğunuza bağlı bu
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeniyiz çok, 5 aydır beraberiz
Soran+1 yılhaklısın, ben biraz kendimi fazla kaptırdım sanırım. Böyle düşününce ben olsam ben de soğurum
+1 yılDeğil amaa tuhaff ne bileyim plan program pek işe yaramıyo çünkü bu işlerde
00 Yorumla
+1 yılBence bir ilişki içerisinde her şey açık ve net olmalı sormak istiyorsan sor.
00 Yorumla
+1 yılSora bilirsin gayet normal bişey bana sorsa bende 5 sene sonra seninle evli olmayı düşünürüm derdim
00 Yorumla
+1 yılBence gayet iyi bana sorsa diyeceğim şey şu hergün hergün makarnamı yenir 🤪🤪🤪
00 Yorumla
+1 yılSeni ailesiyle tanistirdi mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama ailesine ilişkimizi söyledi
- +1 yıl
Soylemek baska tanistirmak baska. Soyledigine emin misin
Soran+1 yılsöylediğini söyledi bilemem
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke kuş kadar beynin olsaydı
06 Yorumla
Soran+1 yılya ilk ilişkim tam bilemiyorum ne yapmam gerektiğini
- +1 yıl
Böyle bir şeyini olmayacağını bilmen gerekiyor sen ona bunu sorsan hee diyecek sana gerisi olmayacak bu iş öyle kolay değil onu iyicene tanımaya çalışacaksın anlamaya çalışacak güvenmiyeceksin inamıyacaksın hiç mi çevrene bakmıyorsun sen bu iler fasa fiso kendine dikkat et sonunda sen üzülürsün
Soran+1 yılhep ben üzülüyorum zaten
- +1 yıl
Bu kafayla çok üzülürsün zaten merak etme
Soran+1 yılsağol ya
- +1 yıl
Rica ederim ama ben bir şey yapmadım sen ne yaparsan kendine edersin başkası sana hiç bir şey yapmaz yapamaz yaptığın hatalar yanlışlar senin olur kalkıpta beni üzdüer ettiler bana bunu yaptılar diyemezsin de zaten ben bu olmuyor zaten herşeyi yapıp yapıpta başkasına atmak o bu şu yaptı demek
+1 yılciddi olduğunu bu soru ile anlayamazsın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlarım
Is görüsmesinde ki soru gibi 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılya ilk ilişkim, bi de ben çok sevdim o yüzden biraz saçmalamış olabilirim :(
Soran+1 yıl5 aydır beraberiz, ama bazı şeyler beni çok düşündürüyor o yüzden
Soran+1 yılbana sürekli beni takılmalık olarak görmediğini ve ciddi bi ilişki istediğini söylüyor
Soran+1 yılaynen öyle biraz fazla kendimi kaptırdım sanırım. görmemişin bi sevgilisi olmuş o da ameleliğe bağlamış gibi oldu yani jnvjfnv
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. oldu olacak biz sizi sonra ararız da de
02 Yorumla
Soran+1 yılya ilk ilişkim bilemedim işte :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sorma bence, gözünü korktutma
07 Yorumla
Soran+1 yılgözü korkar mı sence
Soran+1 yılhaklısın aslında böyle düşünmemiştim, teşekkürler
Soran+1 yılorası öyle bu konuda da çok haklısın. ben sadece kendimi kaptırdım sanırım. Belki de adamı ben istemicem yani ne belli di mi
Deme bişi yarının bile garantisi yokken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gayet mantıklı bir soru.
00 Yorumla
+1 yılSaçma tabi ki, bırakın bu kuruntuları. :/
00 YorumlaHayır neden olsun verdi cevap önemli ama.
00 Yorumla
+1 yılSanki iş mülakatı gibi 😂
00 Yorumla
+1 yılsacma yani cocuk ne bilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİk sorusu gibi saçma sapan bir soru
00 Yorumla
+1 yılSaçma. Gereksiz resmi ve absürt.
00 Yorumla
+1 yılHayır değil aksine çok mantıklı
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliye 5 yıl sonra bizi nerede görüyorsun diye sormak saçma mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler