Hiç ummadık bir yerde ve hiç ummadık zamanda görseniz içinizde bir şey kopup gider mi?

Hiç ummadık bir yerde ve hiç ummadık zamanda görseniz içinizde bir şey kopup gider mi?
Bence bu tamamen normal, çünkü o dönemlerdekini hatırlamak içiniz sızlatabilir. Yıllar sonra görmek, aranan bir kapıyı tıpkı kapanmış olarak hatırlamak gibi gelir bana, ama zamanla o acı da yerini hazırlayışa bırakır.
Sızlamaz da garip hissedebilirim ya
Bazı eski sevgililer için kesin sızlar, bazıları için “görmemiş olayım” moduna geçerim 😂 Ama yıllar geçse de bi’ anlık kalp sıkışması normal bence, sonuçta hayatından geçmiş, iz bırakmış biri 💔
Sende genel hissiyat ne olurdu, özlem mi yoksa “iyi ki bitmiş” rahatlığı mı baskın gelir? 🧐
Cevap
13Cevap
Otobüs durağında gördüm biraz sızladı
Hayır umursamam
Selam verir, konuşurum. Tabi eski aklıma gelir ama. Adı üstünde eski. Ama bir kişi dışında😞
Çok mu canını yaktı
Maaelesef
Eski eşiniz vs mi?
Oda vardı ama artık eski değil. Bu gerçekten sevdiğim biriydi
Hayat işte bir gün geliyor bütün telefon ekranın hep onun mesajları bir gün geliyor profil fotoğrafı dahi yok
Aynen
Benim en@yi kalbim kesin cız eder akıllanmaz çünkü 😂
Ahahaha şefkatlisin ondandır
Belki de 🙂🤍
Sızlamaz 😂 en son konuştuğumuzda bana duygularını mı aldırdın dedi, dedim evet 😂
Ben bile anladım adam anlayamamış 😄😄😄
Git işine 😂😂😂
😂😂😂
Sizlamaz çünkü o duygusal hissiyat bitmiş olur , saygı çerçevesinde ayrilmissak gider selam verir hal hatır sorarım zaten ,
Sızlamayan hiç bi halt yaşamamış demektir gördese bir şey değiştirmez benim bazen aklıma geliyo kısa süreli film kopması oluyo
Eski sevgilim olmadı hiç. Ama olsa da bir şey hissetmem bitmiş gitmis
Hissizim o yüzden etkilenmem iyi olduğunu görürsem de onun adına sevinirim.
Hayır sızlamaz… Görmemezlikten gelir normalimi yaşarım…
Eski Sevgilim değil ama biri var görürsem icimin cız edeceği.
Sızlama değil de adı ne bilmiyorum bir tuhaflık olmuştu. O da pişman ve özlemle bakışlarından dolayı
Ay Allah bir daha göstertmesin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
😅😅😅
Gördüm pek bişey de olmadı yani adı üstünde eski sevgili, normal bı insanı nasıl görüyorsan oda öyleydi benim için
çok iyi bir şekilde yaşadım ve evet insanın istemsizce içi çok fena sızlıyor ;)
Zerre sızlamaz
Umurumda bile olmaz, nefret dahi beslemem
Hayır hiç bir şey hissetmem
Sinir olurum yok sayarım
Yok ya ne sızlayacak.
Düşman da değiliz pişman da bişey olmaz
Sızlamaz güler geçerim
Ayay yok ben istemem hatta dua ediyorum
Hayır bana erkek mi kalmadı ayol
Umurumda bile olmaz
Sızlamaz da bir tuhaf olur yaa
eski sevgilim yok