Yukarı da ki bayan da bana suç atıyor benim hiçbirşeyden haberim yok ne sevdiğinin olduğundan çocuğun ne bir şey hepsini sonradan öğrendim srefsizlik yapan oğlan o kiz hala beni bilmiyor ben öğrendim Allahtan onu da o beni hala bilmiyor iki kadını aynı an da yürütüyor o.. ç
Aldattığı kadın senmişsin zaten ne yüzle bu soruyu soruyorsun burada. Haysiyeti karakteri olan kaliteli bir kadın adamı s. tr eder bu kadar. Gerisi seni ilgilendirmez bile. Ama senin işine gelmiyor belli belki de bile bile başlattın zaten 🤮👎🏻
Eeee neyi kabul etmek istemiyorsun? Bu durumda yapacağın tek şey adamı s. ktir etmek engelle mengelle naparsan yap defet adamı. Seni alakadar eden kısım burası ama senin işine gelmiyor külahıma anlat
Allah allaaaah bak sen eee napalım o zaman git karısına şikayet et de gör ebenin a. ını. Yavrum sen adamdan daha razısın senin gibileri bu toplum iyi bilir. Fake den mi yazıyot kapat hesabını yebi hesap aç kullanıcı adını da bulamasın. Git karakola uzaklaştırma aldır. Sana daha neyin akılını verelim senin derdin başka yürü git s. lağı oynuyor bir de hahahahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oluyor öyle şeyler. Bende doğum günümde aldatıldım. Unutmam bunu ama. 40 katı olarak ona döner umarım.
Allah cezalarını versin aldatanların ihanet edenlerin
Yaaa bir de kendini mükemmel göstermesi yok mu deli oluyorum.
Yukarı da ki bayan da bana suç atıyor benim hiçbirşeyden haberim yok ne sevdiğinin olduğundan çocuğun ne bir şey hepsini sonradan öğrendim srefsizlik yapan oğlan o kiz hala beni bilmiyor ben öğrendim Allahtan onu da o beni hala bilmiyor iki kadını aynı an da yürütüyor o.. ç
Bazı insanlar şeref yoksunu. Sorsan asla aldatmaz. Git söyle kıza kanıtlarla.
Kız zaten aldatmıyor sanıyor kızı da kandırıyor a. di
Aldattığı kadın senmişsin zaten ne yüzle bu soruyu soruyorsun burada. Haysiyeti karakteri olan kaliteli bir kadın adamı s. tr eder bu kadar. Gerisi seni ilgilendirmez bile. Ama senin işine gelmiyor belli belki de bile bile başlattın zaten 🤮👎🏻
Al işte he ben başlattım kendisi yazıyor bana diyorum bir de bana suç buluyorsunuz benim yazdığım mi var da?
Eeee neyi kabul etmek istemiyorsun? Bu durumda yapacağın tek şey adamı s. ktir etmek engelle mengelle naparsan yap defet adamı. Seni alakadar eden kısım burası ama senin işine gelmiyor külahıma anlat
Ben adamı engelledim zaten yavrum adam farkli bir hesaptan yazıyor bana bilmediğin konu hakkında yorum yapma sen
Allah allaaaah bak sen eee napalım o zaman git karısına şikayet et de gör ebenin a. ını. Yavrum sen adamdan daha razısın senin gibileri bu toplum iyi bilir. Fake den mi yazıyot kapat hesabını yebi hesap aç kullanıcı adını da bulamasın. Git karakola uzaklaştırma aldır. Sana daha neyin akılını verelim senin derdin başka yürü git s. lağı oynuyor bir de hahahahahah
Nasıl bilirmiş bizim gibileri toplum kıza söyleyecek halim yok ne hale geleceğini biliyorum ki burada srefsizlik yapan adam
Karışma milletin işine, başın ağrır. Aldatılan bacın kardeşinse karış. Onun dışındakilere yorum bile yapma. Görme , duyma.
Kötü kız olma bence! Seviyeni düşürme. diğer kıza söyle
Senin haberin var. Kıza söyle
Kanıtları biriktir kıza ver. Kanıtsız kıza söyleme, hemen inanmaz
Kanıtlarımın hepsi var
Kanıtların yeterliyse, göster o zaman kıza
Ohoo yeter de artar bile boşanır bunlar
Bir de bana yazıyor yoksa banane milletten
O zaman göster, neyi bekliyorsun ki
Çocuktan korkuyorum bana bir şey yaparsa diye
boş ver o zaman
tersi de olabiliyor maalesef
O da doğru
Seninle mi aldatıyor?
Evet
kıza söyle ama kanıt bul
Aldatılan kız neyin oluyor
Kızı tanımıyorum çocuğu tanıyorum çocuk farkli hesap açıp bana yazıyor
Git kıza söyle aldatıldığını
aldatılana söyle
Kızla yakınsan söyle
Ben kızla yakın değilim çocuğu tanıyorum
Hııı şimdi kızı bilmiyorum nasıl biri. Bazılarına iyilik yapayım diyorsun ters tepiyor.
Aynen kızın nasil bir tepki vereceğini bilmiyorum
sana ne
Bana yazıyor ama
Bu gidişle olur
İnşallah
Ogretmenmisin
Sen yazıyon mu
sensuçlu olursun
Sende kızı aldat
Sanane bundan
Bana yazıyor ama?