Ne yapmak lazım? ?

Madde kullanan kişi bana aşık olduğunu Cok beğendiğini benden kopsmadığını söyledi ilk tanıdığımzda 3 gün uyumadan mesajlastık 10 gün oldu tanışalı bnde kullanıyorm bana sana yakışmıyor böyle şeyler sana bunu nasıl bıraktırcaz dedi eve git nerdesın diye sürekli mesajlar atıyor. Hemen aramızda yatak ilişkiside olmadı senle biseler kullanıp takılmak istemiyorum sana yakışmıyor dedi. Wp durumu paylaşmış şarkı anneside yazmış gördüm senin evden dışarı çıktığın yok nerden buldun kızı aşık oldun demiiş. Annesine aşık oldum anne demiş. Evden dışarı hiç çıkmayan birii babasıda onla kalıyor ikiside dışarı çıkmıyomuş. Ben ona inanmıyorum sevdiğine benimle dalga geçtiğini düşünüyorum bunu ona da soledim insanlara karşı güvensizliğim var herşeyi yanlış anlayan ve şüphelenen de biryim. Dün beni düşündükçe kahrolduğnu onu üzdüğümü benden uzak olması gerektiğini söyleedi. Seni sevdim ama senle zor Çok üzüyorsun beni kahr ediyorsun senden uzaklaş Mam şart demesine rağmen saatler sonra nerdesın diye aradı kopamıyorum senden dedi. Nasıl davranmam lazım bu kişiye bilmiyorum benimde hoşlantım var ama bilmiyorum ne yapmalıyım olur mu sizce?

Ne yapmak lazım? ?