1 hafta önce konuşmaya başladığım bir çocuk var 2 kez buluştuk şimdi ne oluyoruz bilmiyorum 😂
Dün el ele falan tutusmaya başladık benim haftaya hastanede randevum var ben de izin alıp seninle gelicem diyiyor sizce beraber gitmelimiyizz
1 hafta önce konuşmaya başladığım bir çocuk var 2 kez buluştuk şimdi ne oluyoruz bilmiyorum 😂
Dün el ele falan tutusmaya başladık benim haftaya hastanede randevum var ben de izin alıp seninle gelicem diyiyor sizce beraber gitmelimiyizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir dahaki buluşmaya gelinlikle git 😂 efsane şaka olur ha
Neden öyle diyiyorsunuz benim hiç sevgilim falan olmadığı için bilmiyorum o yüzden soruyorum😔☹️
Dalga geçmiyorum çocukla olmuşsun diyorum işte seni umursuyor seninle ilgileniyor
Evet sağolsun ama tek sıkıntı ben içine kapanigim duygularımı fazla belli edemiyorum o da sürekli bana canım hayatım hatun gibi sözcükler kullanıyor ben söylemiyorum
Yakinda sevisirsiniz
Neden öyle bir şey soyledin
Sebebi gayet ortada iz tanışalı kaç gün oldu Kaç kere buluşmuşsunuz hemen el ele göz göze hastaneye beraber gittiler oraya beraber hareket etmeler yapışık ikiz gibi davranmaya başlamalar ya o kadar hızlı bazı şeyleri tüketiyorsunuz ki o kadar fazla bir anda her şeyi yok ediyorsunuz ki genelde bu tür İlişkilerde bir ay olmadan sevişme moduna geçiliyor 3 aydan itibaren sıkılmaya başlanıyor Ondan sonra da karşılıklı ufak body modunda devam ediliyor
Aslında bu çocuk benim annemin akrabası tanıyor ailemde o yüzden buluşmada sıkıntı yapmıyor ama bende gidip kendimi teslim etcek değil bu durumu bilmediğim için nasıl davranmam gerek bilmiyorum
Siz nereden nasıl tanıştınız ve yaşlarınız kaç meslekler nedir
Bu çocuk annemin akrabasinin oglu önce instragramda mesajlastik izin gunlerinde bulustuk ikimizde 22 yasindayiz ben LC wakiki de çalışıyorum oda bir resturantta kalfalık yapiyorr
Peki siz birbirinizi internette ekleme yaparken birisi mi tavsiye etti yoksa uzaktan görüyor muydunuz Daha önceden birbirinizi hiç gördünüz mü yoksa sonradan mı gördünüz nasıl oldu orası
Yok onun annesi herşeyimi vermiş adımı
soyadimi bide ortak arkadaş var akraba olduğu için çocuk bana yazdı tanımadığım için cevap vermedim çocuk birkaç gün sıkılmadan yazdı falan sonra işte ben annesinin adını verdi bunun oğluyum diye öylesine nasılsın falan sonra seni gorebilirmiyim dedi ilk buluşmada işten erken geldi görüştük dünde izinliydi gezdik haftaya doktora gidicem bende geliyim diyiyor gelmeme gerek yok dedim olur mu falan dedi seninle zaman geçirmeyi seviyorum diyiyor evlilik hayallerini söylüyor düğünü böyle yaparız falan diye tabi hemen evlenmicez ama ciddi dusunuyor bende içine kapanık olduğum için biraz çekiniyorum ama onun yanında kendimi rahat hissediyorum
Ve kapanık kadınların ortak problemi bu kendileriyle ilgilenen yakın olan bir erkek olduğu zaman hemen kapılıp gidersiniz birazcık zamana bırak o kadar acele etme hemen bazı şeylere dalma aynı zamanda konuyu anneni aç annenden ailenden gizli bir şeyler yapma sen bir akraban var Birisi sana yazıyor Ben şu akrabanızın oğluyum diyor ve Sen görüşmeye başlıyorsun hemen Hemen kendini kaptırmışsın bu sebeple acele etme Sakin adım var at konuyu da anneni aç sorsun soruştursun Anladın mı
Annem biliyor sorup soruşturdular iyi temiz cocukmus ailemde hayırlısı diyiyor hemen evlendirmek demiyor zaten 😊
Anladim. iyi bari
Yaslar kacti. Meslegi neydi
İkimizde 22 yaş ben LC wakiki de çalışıyorum oda bir resturantta çalışıyor kalfa olarak
Yaşlar Birbirine çok yakın yani Ciddi bir yol almak için 22 yaş Bence erken değil mi erkek için bir kadın erkeğe oranla daha çabuk olgunlaşır Yani bu kişinin Olgunlaşma yaşına nereden baksanız 4-5 yaş var yani sen gene de temkinli ol kendini çok çabuk kaptırma
Yani hemen evlilik düşünmüyorum en az 1 2sene iyice birbirimizi tanımamız gerekiyor
Iyice tanıyın bakalım umarım tanıyabilirsiniz fakat arada yaş farkı olsaydı birazcık fena olmazdı yani sizin akrabalar büyük ihtimalle seni beğenmişler görmüşler Daha doğrusu beğendikleri biriymişsin bir an önce Aman kimse kapmasın kimse araya girmeden Biz demişler bunu kapatalım Ondan sonra da oğullarının devreye sokmuşlar olay bundan ibaret konuyu ailenle otur düzgünce konuş