Unuttum, umursamıyorum diyen gercektende unutup umursamıyor mudur, yoksa öyle söyleyip aslı farklı mıdır?

Ben yay burcunun arıza ekibindeyim. Unuttum dediysem hakikaten unutuyorum, umursamıyorum dediysem hakikaten umursamıyorum. Beni terk eden kız arkadaşımın adını hatırlayamamıştım ve bu bana iddia kaybettirirken ona çok koymuştu.
Cevap
11Cevap
aslında işin aslı öyle değil de
hayata devam etmek için buna tutunması gerek işte
unuttum umursamıyorum diyenlere de he diyorum sende haklısın iyi etmişsin
Her söylenene inansaydık..
Öyle olmuyor çoğu zaman.. Kuyruğu dik tutma çabası bu genelde..
Unutmam da umursamam ama
O kişi dışında kimse gerçeği bilemez. Bazen duygu durumundan dolayı oluşan git-geller oluyor. Bir anda söyleyebilir ama sonrasında karabulut çöker üzerine.. Bak ya harbiden unutmamışım der insani. Gerçekten unuttuysam da samimi olarak evet unuttum ya da unutamadım derim.. Özlüyorsam da özlüyorum derim..
Genelde herkes muş gibi yapar 😄 aslı ise dedektif misali
yok ben sallamıyom yani under my in dick kasımpaşa .
https://www.youtube.com/embed/p3WNLMEOFK8Bütün özelliklerini tasisamda oğlağın bazen uymuyor.. unutmaya gelince hafızayı beşer nisyan ile maluldur. Insan herşeyi unutur ama ruhunda iz bırakanı unutamaz
Unuttum umursamıyorum diye dile getiriyorsa yalan söylüyordur. Birini sevdiğinde ve ondan ayrıldığında onun yokluğuna alışmamız 7 ay sürüyormuş
Genelde kfaaya takan kadın olur erkekler kolay unutur duyguyu (kişinin adını unutmasa da)
Unuttum derken bile düşünüyor daha bana car car yapmasın 😃
Öyle söyleyip aslı faklı olan insan çok bizde cünkü inat yapıyorlar inat yapacak ne varsa 😋
Burçlarla işim olmaz. Akıl ve vicdan insanın gideceği yolu belirler. Burç ne ya?
İçi içini yiyordu ama gururundan bir şey yapamıyordur
En İyi Cevap