Arkadaşlar karakteri düzgün biri ama ister fiziki ister yüzlü dediği için orda bi gerildim ben. Önceden de konuşuyorduk tekrar konuşmaya başladık çok güzel söylediği şeyler var ama biraz kırdım sanırım. "Kırsan da fark etmez" Ne demek? Bu arada attığım fotoda sadece yüzüm var tatlı bi fotoğraf.
Sevip sevmemesi konusunda kesin konuşamam detayı bilmediğim için. Çünkü amaç farklı da olabilir hele ki gorusmeyip sonra yine görüşmeye başladıysanız. Özellikle başlatan o ise amaç farklı da olabilir. Bunu anlamak icin detay bilmem gerek ya da yem atarak ogrenebilir insan.
O sizin bileceğiniz şey ve sizin kararınız. Ama benim açık kapı bırakma sebebim su; bazı insanlar birine yoğun duygular beslediği zaman ya da sevdiği zaman da onu arzulayaniliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz daha foto alabilir miyim nedir ya açık büfeden yemek mi istiyorsun. 😏
Soru da sordum :D
İyi düşünmek istiyorum ama olmuyor be. 🙋🏻♂️
Gelirse senden gelsin, varsın atın ölümü arpadan olsun diyor.
Böyle durumlarda eğer rahatsız edici şeyler yazildiysa görmezden gelmek geçiştirmek her zaman daha iyi. Karşılıklı birbirinizi kirmamış olursunuz.
Seviyor mu yani sldmslsm
Sevip sevmemesi konusunda kesin konuşamam detayı bilmediğim için. Çünkü amaç farklı da olabilir hele ki gorusmeyip sonra yine görüşmeye başladıysanız. Özellikle başlatan o ise amaç farklı da olabilir. Bunu anlamak icin detay bilmem gerek ya da yem atarak ogrenebilir insan.
Saatler sonra yazdığım mesaja saniyede dönen çocuk şimdi yarım saattir yok heralde niyeti farklıydı bilmiyorum
İşine gelen cevabi alamadigi için olabilir mi ya da istediği fotoları :)
Bu durumda amaç farklı olmuyor mu
Hayır işte anlık alınganlık, anlık ihtiyaç anlık istek vb. Şeyler de oluyor insanda ve oda farklı kararlara da sebep olabiliyor anlık olarak.
Amaç iyi değil ben yol yakınken bitireyim en iyisi
O sizin bileceğiniz şey ve sizin kararınız. Ama benim açık kapı bırakma sebebim su; bazı insanlar birine yoğun duygular beslediği zaman ya da sevdiği zaman da onu arzulayaniliyor.
Tekrar konuşmaya başlayalı 2 3 gün oldu evet çok güzel şeyler diyordu ama şu an yaptığı şey ve bi saattir cevap atmaması bunu bozdu
Aslında özel olmasaydiniz bir kaç yöntem anlatırdım size yem atardiniz o zaman hemen anlasilirdi her şey nasıl bin niyetle yaklaştığı belli olurdu.
Takip ettim sizi
Peki
Mesaj atılmıyor size
Yaşı genç sanırım. Kırsan da ben seni seviyorum demek istemiş.
Mantıklı bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum bu arada.
Sevdiğini söylüyordu ama bu sanki farklı bir şey hani sen kirsan ne kırmasan ne gibi
Yahu şu yav he yav he konuşmalarınızı buraya atmasanız hiç eğlenemeyeceğim cidden :D :D
Bir kere sana yürumeye baslamış, kolay pes etmeyecegini ifade etmiş.
Sabah 6da çıkmış, nasıl yani mesajına cevap vermemiş :(( saniyesinde yazıyordu. Son görünmesi kapalı, wp takip uygulamasından gördüm
Biraz bozulmuş haliyle tabi.
Sorun değil yani, yazdı
Arayı hafiften düzeltmem lazım bu mesaja ne yazılır
Baska bir seylerden bahset bir sıkıntı olmamışcasına.
Öyle yapmadım azıcık rest çektim, hayır öyle bi niyetim olsa sana gelmezdim ben seni biliyorum, ciddi istiyorum dedi :))
Iyi, daha açık olamazdı. 🙂 Sen de cizgini çizmiş oldun. Artik ona göre duzgun ilerletsin.
Ay o kadar mutluyum ki allahım çok sevinçliyim :D Kendi sınırlarını koymak kadar insanı mutlu eden bir şey yok :)
Cok da zorlama;çaktırmadan 😉
Nude istemiş orda. Çok takılma dediği lafa
Nude de istiyor işte