İkinci evliliğimde de mutsuzum?

Gizli Üye
İlk evliliğim 23 yaşındayken görücü usulü ile yaptım. Eski eşim de 26 yaşındaydı. Ben öğretmenim. O mühendisti. Ben onun tarafından çok sevildim. Evlendikten bir buçuk yıl sonra bir oğlumuz oldu. Ailelerimizden uzakta bir şehirde yaşıyorduk. Bunun sıkıntılarını çektik. Ama düzene koyduk bir şekilde. Evimizi, arabamızı aldık. Maddi durumumuz gayet iyiydi. Çok gezen birlikte vakit geçiren bir çifttik. Eşim dönem dönem iş için deyip şehir dışına çıkardı. Meğer sürekli aldatılıyormuşum. Zamanla alkol sorunu başladı. Eve sürekli geç ve sarhoş gelir oldu. En son hayatına başka bir kadını aldı. Anlaşmalı boşandım. hiçbir şey talep etmeden oğlumu alıp gittim. Zaten son dönemde onun borçları yüzünden her şeyimizi kaybetmiştik. Boşandıktan 3 ay sonra o kadınla evlendi. Kadın zengin. Böylece amacı da belli oldu. Aradan 4 yıl geçti. Oğlum 9 yaşındaydı. Çok severek ikinci evliliğimi yaptım. Eşimle oğlumun arası gayet iyi. Bir oğlumuz daha oldu. Şu an 9 aylık. Bu arada eşimin ilk evliliği. Benden 5 yaş büyük. İlkokul mezunu. Cafe işletiyor. Evin, çocukların bütün yükü bende bu yüzden. Ev, iş, çocuklar arasında mekik dokuyorum. Eşimin pandemiden dolayı maddi durumu da iyi değil. Evleneli 2 yıl oldu hala borçlarımızı bitiremedik. Eşim çok kaba bana karşı. En ufak bir şeyde küfürler ediyor bağırıyor. Üstelik cafedeki işlerine de yardım ediyorum. Birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok. Alkol almaz. Çocuklarımıza çok iyi davranır. Ben çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum
İkinci evliliğimde de mutsuzum?
18 Cevap