Ben bir öğretmenim. Esim de öğretmen. İcimin isindigi, aynı zamanda güvendiğim bir insanla mantık evliliği yaptım. Deli gibi aşık olmadım iyi bir insan olduğu için beni sevdiği için sevdim onu. Evliliğimizin 2. yilina geldik fakat onun hayata bakış açısı, hayat tarzı benimle aynı diye evlenmistim. O çok kitap okur, ben de çok kitap okurum. Biz çok sıkıci bir çift olduk.. Zaten aşırı derece beğenmiyordum. Hayata bakış açımiz yeterli olur sandım ama mutlu değilim. Kitap okuruz, gezeriz akşam erken uyuruz, kalkariz, ise gideriz ama o kadar monoton bir çift olduk ki kendimi mutlu hissetmiyorum. Asiri derece aşk hissi ve cinsel anlamda istek duymuyorum ama onu kirmamak için belli etmiyorum. Tartisma bile olmuyor aramızda çünkü hiçbir şeyi uzatmiyor ve hep görmezden gelip alttan alıyor. Aşk olmadığı için diger şeyler yeterli gelmiyor artık. Onunla konuştum ama yine sorun yokmuş gibi mutlu. Polyannacilik oynamasindan da mutsuzum. Her günümüz aynı. Cok güzel bulmadigim içinde kafam karışıyor sürekli. Bosanmayla ilgili ona nasıl bir iletisim kursam mantıklı olur?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
insanoglu nimetlenince ve sukretmeyince ancak ve ancak daha berbat pislik ve batakliga dogru gidermis... ama asla oldugu gibi devam etmez veyahut asla ve katha daha iyi olmazmiş... ya inis ya yokus...
senin simdi sıran inişe gecmis abi 🙂
Evlilik deliliktir. Deli gibi asik olmadigin insanla nasil evlendin anlamiyorum? Insan asik olmadigi tene dokunamaz dokunmamalida... sen "mantikli" bi cozum bulursun.
Yas gelince insan bazı şeyler yeter sanıyor. Karsisinda eşinin her yaptığına göz yuman, susan ve görmezden gelen, mutlu profili çizen biri eşim. Beni bu kadar yuceltmesi ve bana bu iltimasi saglamasi yanlış dünya benim etrafımda dönmüyor
Sen macera ve g*tune kalıp arıyosun
Elinden gitmedikce kıymet bil
Macera aramakla alakası yok ben kesinlikle aldatmadim. İcimden geçenleri dürüstçe söyledim ama yokmuş gibi davranıyor hala hiç sorun yokmuş gibi. Aramizda iletişim kopukluğu var o kendi dünyasında mutlu. Sadece kafa yapisiyla alakalı değil farklı özellikleri olsa benden mesala. Hani mesela bir hatamda bana kızsin. Beni gözünde buyutmesin. Hatami yüzüme soylesin. O her zaman görmezden geliyor her şeyi. Bu doğru değil kendini herkese mutlu gösteriyor. Sosyal medya da hep mutluymusuz gibi pozlar veriyor. Bu yapmaciklik beni soğutmaya başladı.
evlilik insanı mutlu etme kurumu degil be hoca bide duygulara hislere mutlulugu okadar odak noktasi yapmamali bugun baskasina asik olur evlenirsin oda söner duygular degisir hicbiri ebedi surmez yani
Neden beğenmiyorsun mesela kilodan mı bakımsızlık mı. İlla ki bir hoşlantı olmuştur yoksa evlenmezdin
Sadece hayata bakış açımiz ayniydi. Bi de karakteri iyiydi.
Niye evlendiniz ozaman acelen mi vardı
Ailem istiyor diye acele ettim.
O hayatından giderse üzülür müsün onu arar mısın? Cevabın hayırsa boğan sana ders olsun
Boşan*
Üzülmem ama ona üzülürüm. Sonucta boşanmak kadın için zor bir durum ama onu daha fazla mutsuz etmek istemem
O seni seviyor mu peki halinden memnun mu
Bana o kadar bağımlı ki dünya benim etrafımda dönüyor ona göre. Beni bu kadar abartmadini anlamıyorum. Bir kere kızsın hatam da bana şunu yapma desin. Bana hep haklısın demesin. Bir kadının bir erkeğe bu kadar bağımlı olması kötü bir durum.
Aile terapistine gitmenizi öneririm belki bir çözüm yolu bulunur boşanmak bu kadar kolay olmamalı
Ah şöyle bir kadını bi ben bulamadım
Begenmeyince olmuyor
sen tam dayaklıksın kadında bi sorun yok
Nedir son durum hocam
Boşanirsan donuna kadar alir
Ne boş adamsın