Mantik evliliği yaptım ama mutsuzum?

Ben bir öğretmenim. Esim de öğretmen. İcimin isindigi, aynı zamanda güvendiğim bir insanla mantık evliliği yaptım. Deli gibi aşık olmadım iyi bir insan olduğu için beni sevdiği için sevdim onu. Evliliğimizin 2. yilina geldik fakat onun hayata bakış açısı, hayat tarzı benimle aynı diye evlenmistim. O çok kitap okur, ben de çok kitap okurum. Biz çok sıkıci bir çift olduk.. Zaten aşırı derece beğenmiyordum. Hayata bakış açımiz yeterli olur sandım ama mutlu değilim. Kitap okuruz, gezeriz akşam erken uyuruz, kalkariz, ise gideriz ama o kadar monoton bir çift olduk ki kendimi mutlu hissetmiyorum. Asiri derece aşk hissi ve cinsel anlamda istek duymuyorum ama onu kirmamak için belli etmiyorum. Tartisma bile olmuyor aramızda çünkü hiçbir şeyi uzatmiyor ve hep görmezden gelip alttan alıyor. Aşk olmadığı için diger şeyler yeterli gelmiyor artık. Onunla konuştum ama yine sorun yokmuş gibi mutlu. Polyannacilik oynamasindan da mutsuzum. Her günümüz aynı. Cok güzel bulmadigim içinde kafam karışıyor sürekli. Bosanmayla ilgili ona nasıl bir iletisim kursam mantıklı olur?
Mantik evliliği yaptım ama mutsuzum?