Sevgilim beni depresyona soktu?

Merhaba arkadaşlar sevgilimle 6 ayımız dolucak. Haftanın 5 günü nerdeysede hergün beraberiz. Beni sevdiğine eminim hem Hissettiriyor hem de davranışlarıyla anlıyorum çok iyi ben biraz aksi olmama rağmen hep yanımda alttan alıyor sabrediyor. Hediyeler sevgisi hep benle görüşmek istemesi sadakati güveni beni mutlu ediyor. Fakat önceki 4 senelik ilişkisinden sonra ben girdim hayatına. O kızada evlenme teklifi etmemiş bişeyler olmamış ikisinin arasında. Annes babası benim babam dışında herkesin bilmesi va biyana. Son 3 aydır sürekli itamlarla laf sokmalarımla güzel güzel konuşmalarımla evlenme teklifi etmesini söyledim. Bana hep vakti var diyip durdu. Nisana kadar et yoksa bidaha böyle istekli olmam dedim Nisan geldi hala aynı şeyleri düşünüyo. Ben şu an evlenmeyi düşünmüyorum sadeceher şey güzelken ciddiyken bişeyler olsun ki bende oda 3-4 seneye evlenmek için bişeyler yapalım çalışalım didinelim falan. Ama gelin görünki etmedi sürekli bu konudan tartıştık ümidimde kalmadı soğudum gibide ama herşeyiyle çok iyi bi insan ben istesem elinden ne geliyosa da yapar fakat neden beni üzüyo neden evlenme teklifini benden esirgiyor anlamıyorum kendince maddi surumu iyi parasıda var arabası falanda. Bunu dert sıkıntı haline getirdim düşünmekden kafayı yiyorum nolur yardımcı olun
Sevgilim beni depresyona soktu?