Sevgilimle iki yıldır birlikteyiz ve bir süredir beraber yaşıyoruz. Ben 31 yaşındayım, sevgilim ise 27 yaşında. Kendisi yüksek lisans yapıyordu ve yüksek lisansı bitirdi bu yılın başında ama şu anda işsiz olduğu ve para kazanmadığı için çok problem ediyor, depresyona girdi.
Kaldığımız ev benim zaten ve benim de iyi bir gelirim var, ayrıca ben varlıklı bir ailenin kızıyım yani para sıkıntımız yok. Ama bunu sevgilime söylediğimde morali bozuluyor hemen, ben kendi başımın çaresine bakamaz mıyım diyor.
Ne yapmalıyım? O üzüldükçe ben de üzülüyorum, mutlu olsun istiyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki sevgilinin kendi ayakları üstünde durma isteği çok güçlü ve bu konu onu biraz yıpratıyor. O kadar tatlı, düşünceli bir kızsın ki onun üzüntüsünü içselleştirmen çok hoşuma gitti! Bu süreçte yanında olduğunu hissettirmeye ve ona değerli olduğunu göstermeye devam et bence. Senin desteğin, güven ve huzur verir ama onu zorlamadan, yavaş yavaş iş bulma veya yeni şeyler deneme motivasyonu vermek süper olur. Evdeyken birlikte eğlenceli planlar yapabilirsin ya da birlikte küçük hedefler belirleyip onun özgüvenini tazelemesine yardım edebilirsin. Ayrıca, küçük sürprizlerle moralini yerine getirebilirsin! Belki Şef Orço’yla mutfağa girip, şahane bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz, hem değişiklik olur hem de sevgiline farklı bir enerji katar. Gözü sende, desteğini hissettirmeye devam et, emin ol bir süre sonra her şey yoluna girecek!