Evli adama asik oldum basima gelmeyen kalmadi. Sevgiliydik. Yargilamadan yazanlar yazsin?

Ikimizde kamu kurumunda calisiyoruz. Benim müdürüm. O kadar icim yaniyor aciyor ki. Onu çok sevdim asik oldum. Basta evli olduğunu bilmiyordum. Sonra ogrendim. Ama saklamadi. Soramadim is yerinde utandım. Ben bosanmis biriyim. Aramizda cok yas farki var. Ben onu çok sevdim onun için tabularimi yıktım defalarca birlikte olduk. O beni terketmek istedi kac kez ama ayni gunun akşamı arkadaşça goruselim dedik odasında yine beraber olduk sarıldık ayrilamadik.. Ben ondan hiçbir beklentim olmadi biliyor. Be bosan dedim ona ne para istedim. Ben gercekten onu çok sevdim. Oda bana seni seviyorum dedi. Ama Şu an hicbirseyine inanmiyorum. Is yerinden bir kiz arkadaşım onun onu süzerek baktığını soyledi. Bende mesaj attım adama beni ara dedim uygun değilmiş yaz dedi. Sonra bana seni de engelleyecem dedi. Ben dedim ne sacmalion dedim. Durumu soyledim ama engellememis beni. Ben artik canim yansa bile adamdan uzak duracağım.2 gun uzak dursam ya yanima beni görmeye gelir ya da whatsapp duruma bakardı. Simdi ne yapar bilmiyorum ama asla ona geri dönmeyeceğim. Zaten ne mesaj atar ne arar. Ben yazarsam cvp lar ya da arardı. Bana ayni kurumdan biriyle olmam demisti ama onada inanmiyorum artik kurtulmak istiyorum sizce peşimi birakir mi? Cunku bana en son bizim aramızda ask sevgi saygı hersey var demisti. Birde neden beni engellemek istedi? Ben onu sevmekten başka ne yaptım cok canim yaniyor ben hiç istemezdim böyle şeyler yasamak. Lutfen bana yardim edin cvp yazın ben nasil kurtulacagim. Ve buna yuz vermezsem bikac zaman sonra beni yine yoklar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Devam etmek istemiyorum cok ama cok canim yaniyor. Seni engelleyecegim ne demek? Hayatimda baskasi yok diyor wen ve eşimden baska ama ben artık ona inanmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
O cok tırsan ve özgüveni eksik biri bunu herkes söylüyor. Defalqrca beni bırakmak istedi ama yapamadi. Baskasi yok diyor. Kiz ise beni süzerek bakti diyor. Acaba kizlar farketti bunun benim icin geldiğini ondan mi beni denemek için yapiyorlar
Evli adama asik oldum basima gelmeyen kalmadi. Sevgiliydik. Yargilamadan yazanlar yazsin?