aynı ünideyiz aramız da gayet samimi ama ben ondan çok hoşlanıyorum. Bu en azından şimdilik itiraf edemem başlangıçta küçük sinyaller lazım. Ne yapmalıyım ondan hoşlandığımı anlaması için?
Aşkımdan ölüyorum ama o yakın arkadaşım. Ne yapacağım ben?

Sevdiği şeyleri öğren ve yanında konusunu aç. Onun sevdiği şeyleri sevdiğini görünce "ne oluyor" deyip sana farklı bakmaya başlar. Çokta belirtmemek lazım. Biraz kafa karışıklığı işine gelir. Çünkü haliyle sorgulamaya başlayacak.
Kıskandırma işlerine hiç girme derim. Baştan kaybedebilirsin. Dengeli götürmek gerekir.
Merhaba, yani yapmanız gereken şey açıkça söyleyemeseniz bile samimi olmak. Ona karşı katı olmamanız, her zaman konuşkan olabilmeniz, önemli şeylerinizi paylaşabilmeniz onun size açılması konusunda önemli bir gelişme katedebilirsiniz. Sevgiden, aşktan konu açılmışken de bu tarz şeylere kapalı olmadığınızı ve kriterlerinizin yüksek olmadığını belirtirseniz eğer o da sizden hoşlanıyorsa veya ufacık da olsa içinde bir aşk kırıntısı besliyorsa, bülbül gibi şakıyacaktır. Çünkü onun da size karşı birazcık da olsa bir şeyler hissetmesi son derece önemli. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Çok teşekkür ederim
Rica ederim.
O'nu sen tanıyorsun.
Hissedersin zaten. Bazen insan bazı konularda kendine engel olamıyor.
Farkına varamıyor, vardığında ise hisleri çoktan farklı bir hal almış oluyor.
Bilemezsin belki oda senden hoşlanıyor ve oda senin gibi düşünüyor olabilir.
Alakasız bir biçimde bir şekilde bununla ilgili konu açabilirsin.
O zaman tepkisini az çok anlayabilirsin.
Ya da rahat bir şekilde açılabilirsin.
Ya kaybedersin ya da yola o'nunla devam edersin.
Bu şekilde düşünüp durmaktansa biraz cesur o ve harekete geç.
Karar senin..
Onunla alakalı şeyler hakkında daha çok bilgi sahibi ol. Sevdiği şeyler, ilgi alanları vs gibi. Onunla daha çok zaman geçir, beraberken eğlenmeyi bil. Herkes hayatında eğlenebileceği biri olsun ister. Sıradan, somurtan, soğuk insanı kim ne yapsın 😅 biraz daha zaman geçince o anlamazsa şöyle hoşlandığını
Cevap
11Cevap
Çok şanslısın çok sakın söyleme sevdiğini çünkü seni sevdiğini söyleyince gidecek aklı olan insana aşık olduğu insan ile arkadaş olur ilişki yaşamaz çünkü ilişki bitiyor adam istemiyor o yüzden en iyisi arkadaş olmak bak en azından görüşüyorsun konuşuyorsun bunu yapamayan insanlar varsa şu anda çok büyük bir nimet içindesin şükret
Ne güzel, en güzel ilişkiler yakın arkadaşlıklardan doğarmış. Hoşlandığını eveleyip gevelemeden söyle. Sinyal taktik maktik yok bam bam bam :D bilsin yani. Bir şey kaybetmezsin bir de bakmışsın o da senden hoşlanıyor, mis
Diyosunnn :D
@SadeTurkKahvesi00 evet dedim :D
Sen de dermiydin acabaaa :D
Elbette ben de hoşlansam söylerdim :D
Senin tabiatinda söylemek yok :D
Öhömmm neyse ki soru benimle alakalı değil 😅
Ya işte cidden değil Can :D
Onda bunun karşılığı yoksa, işin zor..
Başta arkadaş olup sonradan farklı duygular besleyen birçok insan var..
Önemli olan o ne düşünüyor..
Subliminal mesajlar vererek ne sinyal veriyor, anlayabilirsin..
Açıl gitsin ya. Ne olacaksa olsun boş ver.
Bir yere otururken mesela git dibine otur sürekli dibinde dur beraber selfie falan yapın sohbet muhabbet edin sürekli gece yarısı bile yaz bende en yakın arkadaşıma aşıktım hemde ilk görüşte aşık olmuştum bende bu taktikleri uyguladım onunda hoşuna gidiyor gibiydi sonra birden deli cesareti geldi yüz yüze söylemeye korktum gittim yazdım bir anda aramıza dağlar kadar mesafe girdi ve hiç kapanmadı maalesef bende kocaman bir yara bıraktı ayrıca... ama bana ters tepmis olması sana da aynı şeyin olacağını göstermez asıl hiç bir şey yapmazsan onu kaybedecegini bilmeni isterim. En azından senden bir adım görsün niyetini hafiften anlasın ki ona göre davransın yoksa öbür türlüsü ikinize de zor gelecektir.. bak emin ol soylemezsen pişman olucaksin eğer söylersem onu kaybederim diye düşünme eğer o da birşeyler hissediyorsa sana gelecektir zaten eğer gelmezse zaten hiç senin olmamıştır... eğer söylediklerimin yarısına bile inanmadiyasan bari şuna inan soylemezsen çok ama çok daha pişman olursun ☺️
O kadar çok teşekkür ederim ki sana ❤ Yazdığın her bir kelime bile benim için çok anlamlı ve senin gibi kalbi güzelliklerle dolu bir insan için de umarım en hayırlısı neyse o olur 🧚♀️🧚♀️
Amin canım benim inşallah umarım senin için de hayırlısı olur
İllaki biseyler söylemen gerekmiyor. onunla iyi anlasiyorsan güzel vakit geçirebiliyorsan samimiysen, her an yan yana olabiliyorsaniz mutluysaniz yüzünüz gülüyor birlikte vakit geçirmeyi sevebiliyorsaniz yeter. illaki güzel sözler söylemeniz gerekmiyor (aşkım, canım, hayatim) bunlar miyminti sözler. liseli ergen değilseniz bu sözlere hiç gerek yok. Aşk, arandaki samimiyette muhabbette dir.( İllaki biseyler söylemek istiyorsan ona mesaj at ( yanında olmak bana çok iyi geliyor) buluşalım biyerlere gidelim diyebilirsin. buda ince bir mesaj gibi gelir zaten
Öncelikle umarım istediğin gibi olur her şey. Eğer daha başındaysan, biraz daha zaman ver kendine ama küçük küçük belli edebilirsin, belki de sen farkında olmadan belli ediyorsundur bile, sonra söyle bence, söylemeyince kaybediliyor insan.
Çok teşekkür ederim ❤❤
Bir arkadaşım tavsiye istedi ama ben ne diyeceğimi bilemedim sana sorayım dedim diyip bu durumunu anlat tepkisine bak.
bir miktar klişe gibi görünüyor ama aslında baya iş görebilir ahahah
erkek olsaydın hiç uğraşma derdim ama kızsın sizler için bu konularda sıkıntı yok biryerlere davet et ilgili davran yakın olacam diye kanka ayaklarına sakın yatma fiziksel temasıda unutma bu tip şeyler erkeklerin aklında birşeyler uyandırır
Sütyensiz dekolte giyin sonra farkında değilmiş gibi ona frikik ver eğer gözbebekleri tilt gibi hareket ediyorsa git ona açıl
Aşktan ölünmez , o yaşama sevincine telkin umutsuzlugu ise teskin eder. O yasadigin melankoli aşkla alakası yok önce şunun bir ayırdına var emmi kızı
Açıkça sor de ki arkadaşdan sevgili ister misin onun seni sevmesini ister misin
Onun duyguları var mı yok mu anlayana dek biraz bekleyin derim.
Sonuçta arkadaşlık da var ortada riske atmayın
ben senin yerinde olsaydım bir yere davet edip duygularımı dökerdim sonuçta olmayacaksa bile aşık duygularımla arkadas kalmayı istemezdim
Ne kadar suredir yakin arkadassin
Aynı ünideyiz geçen sene pandemi olduğu için tanışamamıştık. Bu sene okulun ilk günü tanıştık ve denk geldikçe oturur sohbet ederiz
Cok da yakin degilmissiniz o zaman normal sekilde ifade et kendini
Söyle zaten arkadaşmışsınız. Böylece çocuk başkasına meyletmez. Sonra yakın arkadaşlar ayırmak için uğraşıyor. Git konuş ne kaybedersin
Et kurtul yoksa başka birisine kaptırırsin. Kıskandırmaya çalış kıskanıyorsa gözü vardır.
Hiç bu konulara girdiniz mi
Aşk meşke işleri pek konuşmuyoruz
Hiç mi konuşmadınız
belki oda senden hoşlanıyor
hayat bilnmezler ile dolu aşko..
Adım at yakınlık uok mu
Yakın arkadaşız aslında ama adımdan kastın nedir canım
En İyi Cevap