Eski Sevgilimin en yakın arkadaşına aşık oldum. Ne yapacağım?

Eski sevgilimin en yakın arkadaşına aşık oldum. Böyle söyleyince çok yanlış bir şeymiş gibi geliyor ki zaten öyle. Ama şöyle de bir şey var. Eski sevgilimle yaşadıklarımız tamamen çocukluktu ve o benim ilk sevgilimdi. Daha sonra en yakın arkadaşıyla tanıştım ve samimi olduk. En sonunda eski sevgilimle bir nedenden ayrıldık ve her yediği haltı bu arkadaşı sayesinde öğrendim ve ondan nefret ettim. Öyle iğrenç bir insanmış ki sonradan öğrendim. Neyse ilk zamanlar kendimi çok kötü hissediyordum ve bu yakın arkadaşı haklı olduğum için benim yanımda olup moral veriyordu. Aradan yıl geçti,ve ben ona aşık olup bunu ona söyledim. O da duygularımın yanlış olduğunu söyleyip araya mesafe koydu ama ne mesafe. Aylarca konuşmadı benimle yalvarmalarıma rağmen. En sonunda barıştık. Ve 3 yıl sonra eski dostluğumuzu kazandık. Çok iyiyiz,ama gelin görün ki deli gibi aşığım hala yok vazgeçemiyorum. Artık ona söyleme şansımda yok. Fakat eskisinden çok daha iyi bir arkadaşlığımız var. 1 ay sonra onunla evde baş başa kalacağız. Hani diyorum bir erkek bir kızla evde tek başına kalmayı neden kabul etsin. Bazen diyor yakın arkadasımın sevgilisisin o öğrense beraber kaldığımızı yanlış şeyler arar altında diyor. Ama ona söylemeyip neyse kalırız diyende o. Çok düzgün biri aslında. Sevgilisi var fakat kız başka bir ilde ve benim canımın içini bir kez bile görmeye gelmedi bu kız netten tanıştılar. O yüzden fazla takmıyorum kafama açıkacsı. Onu kazanmak istiyorum elimden hiç mi bir şey gelmez? Biliyorum duygularımy anlış ama eski sevgilimle gerçekten yaşadklarımız çocukluktu ve bana yapmadığı kalmamıştı her gün ağlatırdı. Bu yüzden vicdan azabı çekmiyorum. Ancak çok seviyorum bu kişiyi :( Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ben bile kıskanıyorum biz'i
Eski Sevgilimin en yakın arkadaşına aşık oldum. Ne yapacağım?