Yakın arkadaşım bana aşık onu kaybetmek istemiyorum?

Yakın arkadasım beni seviyor ama ben fark etmemeye calışıyorum çunki onu kaybetmek istemiyorum cok sevdiğim bir dostum ama korkuyorum bir gün açılırsa bende kabul etmezsem aramız soğumasından cok korkuyorum. Herkes bana diyor seni seviyor bu cocuk deli gibi iyi biri onunla ol felan fakat benim Tarzım değil evet iyi cocuk ama daha cocuk gibi ben 19 yaşındayım oda 18 zaten benden bir yaş küçük. Bide ben kendimi tanıyorum kabul edersem onun teklifini sadece onu mutlu etmek icin sonra bırakırım sonra herşey biter onu kaybetmek istemiyorum ne yapmalıyım tavrımı başından beyri koyuyorum kardeşim diyorum ama bilmiyorum zaten kardeşim dememi sevmiyor of ya akıl verin bana hic olmadı böyle birşey basımdan bu arada bu arkadaşım erkek
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bide şu var bende kendime sevgili yapıyorum zaten genelde onlardan Nedret eder anlaşamaz ama bu arada oda kendine sevgili yapıyor o kız cağızları kulanıyor ve atıyor neden böyle yapıyorsun giyiyorum bana diyor benim kalbimde biri var bunlar geçici sonra bende susuyorum 😔
Yakın arkadaşım bana aşık onu kaybetmek istemiyorum?