Kilo engel mi:(?

Bir ilişkim olmuştu kiloluyken ayı gotik diye hakaretler yedim hep sonrasında eşimle evlendim kiloluyum yine 95 kg ama bir günden bir güne yüzüme vurmadı kilomu kilo vermem için yürüyüş bandı bile aldı hergün gelirken en sevdiğim tatlıyı alıyo boğazından kısma diyo doktorlar kilo ver demesine rağmen o bişey bile demiyo bir insan severse yürekten hiçbir şey engel olamaz hiç birimiz kusursuz değiliz kimse için değil sağlığın için kilo ver seni seven her halinle sever zaten böylelikle insanları daha iyi tanırsın benden sana tavsiye
gerçek aşksa engel olamaz ama eğer engel olursa gerçek aşk olmadğını da görmüş olursun. düşünsene dışına bakıp seni sevenle bir ömür geçryorsun. yalnız kal daha iyi..
Kilo ne ki kızım bence eğer kötü bı insan değilse dert edecegini düşünmüyorum zahten bu tarz konuları dert edenler genellikle sevdiğinden değil gönül eğlencesi için ilişkisi oluyor
Abi 15 sene oldu bende piskolji kalmadı.. Yazmamış olsam kafayı yiyecektim o derece :(
Ayy kiyamam sana eğer bi sıkıntı olursa bana yaz dertlesiriz ama bence dediğim gibi seven herşeyiyle sever ben mesela bı tane kizi seviyordum benden kat kat çirkin olduğunu soyluyolardilar ama ben hep ona iyi gözle baktığım için hiç bana çirkin gelmiyordu gerçek aşk gerçek sevgi budur işte
şu an hala konusuyoruz ama arkadaş olarak uzakta olduğu için başka birisiyle sevgili olmuş yakında evlenicekler 🥺
Evet aynen :)
Oww vallah miiii.. Üzüldüm ya gece gece :(((
Yani seni beğenmezsede takma kafana hatta sevin bilki seni sevdiğinden değil yani sevse seni her halinle sever ❤️❤️
Evetttt bende onu her haliyle sevdim ❤️❤️❤️
Cevap
3Cevap
Gerçek anlamda seviyorsa her halinle sevmeli.
Ne 15 sene beklediğin biriyle mi
Kilo sağlığa bile engel
I know.. Corona şu bu derken hoop 20 kilo oldu:( ama spor salonu na başladım 3 kilo verdim.. Yavaş veriyorum ama gidiyor
En İyi Cevap