Ben o kadar deger verdım ki sonucunda canım yandı
Değer verdiğinizde karsılık gördünüz mü?

İnsanoğlu öyle çiğ süt emmişki senin vermiş olduğun kıymetin değerin ilginin hakkını verme konusunda bile bencil daima istiyor ki onun dedikleri onun istedikleri olsun.
Bu yüzden hak edene hak ettiğini kadarını vermek her zaman iyidir. Ve sizin verdiğiniz değerlerle size ahkam kesebilenlere kaynağın kim olduğunu her zaman hatırlatmakta fayda vardır.
Cok haklsn 😔
Doğru insana değer vermek gerekiyor. Ben hep doğru insanlara değer verdiğini düşünüyorum. Sonu hüsran olsa da pişmanlık duymuyorum. İnsanız canımız yanar tabi ki ama yanlış yolda değiliz
Cevap
8Cevap
Kimseye karşılıksız değer vermeyeceksiniz. Sonucu her daim nankörlük olsarak döner. Kesinlikle kendinizi kimseye feda veya heba etmemelisiniz. Değerinizi bilen bir başkası muhakkak çıkacaktır karşınıza. İçinizden söyleyeceksiniz aşk sözcüklerini dilinizden dökülmeyecek. İnsanlar uğurlarında ölecek kadar seven kişileri gördüğü zaman tüm tribini, nazını ondan çıkarıyor. yapacağı tüm kötülükleri yapıyor o kişiye. Değeri ve zamanı hak edene verin çok daha mutlu olacaksınız. Vazgeçmeyi bilmek gerekiyor.
Süper bır yorum icn tesekkur ederim canım sanırım ben gec kaldim ondan yedım bu darbeleri esımden
Aynen öyle olmuş. Ama artık kendinizin değerini bilme vakti 🙏
Haklsn kesınlıkle
Karşılığını görmedim ama onların sayesinde olgunlaştım.
Her şeyin fazlası zarar ilgiee ölçüyü kaçırmamak gerek.
O kadar haklsn ki..
Teşekkür ederim
Hayırlı Ramazanlar
Sağolun sizede hayrlı ramazanlar dilerim... 😊
Allah razı olsun
teşekkür ederim 😊
Ben tesekkur ederim 😊
Çok zarifsin rica ederim 😊
Aslında sayılmam 😊
Bence öylesin ve hattâ tüm kadınların örnek alması gereken nezaket ve zerafet sahibi birisin, tıpkı bir şaheser, bir sanat eseri gibi.😊
Teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi bilen insanların sayısı pek azaldı, sen ve senin gibi yüreği temiz, asil ruhlu insanlar her zaman değerlidir benim için 😊
Evet gördüm karşılığını oda değer vermeye başladı şimdi iyi olmaya çabalıyoruz ne gerek var birini tanı kendini ona tanıt ısınmam ben kimseyede iğrenirm sonra nasıl birisinmi düşün uzun hikaye
Gördügümde oldu görmediğimde ama hepsi nedense kısa sürdü
Hsk ettigim degeri alana kadar zor bir sürecti ama artik fazlasiyla aliyorum
maalesef değer veren karşılığını alamıyor neden alamıyor bunu da anlamış değilim bu herkes de böyle olmuştur sanki doğanın bir kanunu gibi 😒
Gerektiği kadar vermen gerek
boş ver takma önüne bak üzülmeye değmez😉
Evet haklsn
Deger vermediklerimden gördüm
Kesınlıkle haklsn
Çok nadir
Görmedim
maalesef hayır
En İyi Cevap