Güncellemeler
+1 yıl
Cirkin kizlar bile seviliyor yav goruyorum 😥
Minc micnopusuyor aw ksrlari
Minc micnopusuyor aw ksrlari
Güncellemeler
+1 yıl
Yarin bir gun intihar edersem bilin ki sizin yuzunuzden intihar edecem kizlar beni yargilayanlara benim basina gelenlerin 100 kati gelsin insaallah Allahiim lutfen yarabbim duami kabul bu mubarek gece de
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden kendinizi bir seksen üstü tip olarak tanımlıyor ve tercih sebebini yalnızca buna bağlıyorsunuz. Sizi var eden tek şey bu mu
Siz neden hep tip diye oluyorsunuz cok merak ediyorum disarda cirkin kizlar bile disliyor
Abla twitter'da ki trolleri arkadaş fazla ciddiye almış sjsj
Cirkin kizla erkek ask yasasa sorun kalmicak
@znsjsbsisn öyle görünüyor
Lan profildeki sen miisn abla çok güzelsin lannn
Memati niye pembe lan Memati gibi bı adamı pembe yapmışlar puuu
@znsjsbsisn ne diyon mk kanka
Mematinin izinden giden bir kız olduğum için pembe hesap=/
Bir pembeliye göre izinden gitmek için fazla iddialı bi seçim olmamış mı ajjsjdj
Hay sizin yurumenizi skm ya surda adam gibi soru sorduk benimle ilgilenin
Yooo memati reis candır sjsjhs
Ay knk çirkin hissetme boş ver
@MematiReiss ben hissetmiyom onlar hissettiriyor
Onları boş ver sen kendini sev beğen yeter kısmetin seni bulur ztn
@MematiReiss bulmaz reis ya bulmaz ben ölmusum mk ya intihar edicem artik off 😥
Delirme be mesele tipse bu ülkenin %80i rahat intihar etmeli o zaman ajsjwjsjwj
@MematiReiss tipi bozuk insanlarin bunu biliyorum ama sanki en kotu ben misim gibi bana kotu kotu bakiyorlar biktim artik yav kizlar hizli hizli geciyor beni gorunce ☹
Kızlar erkek görünce hızlıca geçer zaten tipinle alakali degil ben de millete yolda azrail gibi bakiyorum o kişiyle alakali degil benimle alakali jdnsiwjdi
@MematiReiss cocuklar bebekler kediler de ayni
Olabilir abi takma onlarin m*lligi o zemen be yeğen sen kendini sev insanlara değer verme kendine değer ver sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değerlenirsin
İnsan gibi konusuruz destek olurum, seni acarim diye yorum yazacaktim. Ama sen katiksiz o... Cocugusun. Guncellemelerinden it oldugun belli oldu. Sana verecek kizi ilk önce ben s@keyim. Mal.
Ne alaka oc ne oldu da boyle kudurdun
Bu arada sen kimsin mk
Kimsin sen lan lezo
cano*
Beni yargilayan birisin herhalde boyle kudurduguna gore
Bana sen kimsin diyen ezik gizliden yaziyor. Sasirdik mi hayir. Ulan adam gibi sorsan destek olurduk. Sen se@refsizlik yapmisin. Sana hangi kız verecek. Arkadasim olsan seni sabaha kadar doverim. Ben senin gibi iti cekemem kiz mi ceksin.
Lan oc ne yaptim ben lan Allahin belasi it ne istiyon benden
Konuşma özür lu
Zaten kader vurdu bana aw iti daha ne istiyorsun neee
Lan kpek yerimde olsan katliam yapardin lan aw iti yasadigimi yasamadan yargilama allah bin katini yasatsin yasadiklarimin
Yol al lan. Adam gibi konus. Destek olalim. Bu ne lan. Beddua etmek, hakaret etmek. Oğlum kız olsam sen gibi okuzle bir saniye muhattap bile olmam. Sen insanliktan cikmisin. İntihar edicem diyon. Ge@ber lan banane. Bu şekilde mi bi bok yiyecegini dusunuyon ezik.
Senin gibi ruh hastasi yaratiga dua mi edim oc bedduayi her yazdiginla hakediyorsun empati yoksunu embes*l
Sen beni sana bir sey demedigim halde yargila hakaret et sonra insanlik bekle ya siz nasil yaratiksiniz siz nasil yasiyorsunuz benden iyi hayatiniz var sizin lan
Ozele gel. Anlat bakalim benim yasadigimin onda birini yaşa, s@kimi burada kesmezsem se@refsizim. Bana hayati anlatamazsin. Benim kadar kötü yasayamaz kimse. O... Çocuğu 10 yasindan beri sokaklarda yasadim ben. 5 gün hiç yemek bile bulamadigim gunler oldu. Aylarca yatacak yerim olmadi. Ormanda baraka buldum. Oralarda yasadim. Dinini de allahini da s... rim. benim hayatimin binde birini yasamadan konusma. Ben bile sen kadar se@refsizlik yapmadim kimseye. Dert benim dedim. Kimseye bedel bicmedim. Sen gibi o... Çocuğu olmadim. sokarim klavye artistligine.
Sg embeşil sen dediklerini yasadiysan tum alem beni sksin lan oc yalanci oc yalan soylemekle eline ne geciyor benim yasadigimin 10da birini yasamayan ocun tekisin sen
İyi hayatim varmis. Ulan ben gunlerce ac kalip yasiyorum,4_5 gunde bir yemek yiyorum. Kalacak yerim yok isim yok. Bu telefonu taksitle aldim bir lira odemedim. İcralikim. Nefes alamıyorum. yarin sabah ekmek almaya param yok it. Ne diyon sen
Hehe mk burdan boyle yazinca inandim bende tabi
Ayrica oc ben seni yargilamam bunlari yasasanda sokakta insanlar kotu bakiyor diyorum nasil psikojim duzelsin sen bile gorsen kotu bakarsin ulan hepiniz namussuzsunuz gelmis artistlik yapiyon
Telimi de adresimi de vericem. Gel gör bir kelime hata ciksin. Konuş. Bunlar en basiti. Bin kat fazlasi var
Ac mesaj kutunu
Acsana dmni
Sen insan gibi konussan sertleşir dik. Yol gosterirdim sana. Sen hakaret ve beddua ediyorsun. Sorun senin hayatin ken insanlara küfür ediyorsun. Bir kere insanlara kizmadim. Kendi hayatim. Ailem verdi bana zarari onlara kizdim. Sorun onlardi. İnsanlar degildi
Acik
Lan olum sen hasta misin ml misin slk misin nesin sen lan sana mi laf ettim ben katiksiz oc
Etme derdin kendinle. Ailenle , gecmisinle. Kimseye etme. Bunları çöz. Ve cozersin. Küfür etmeden destek isteseydin. Yeterliydi. Senden berbat hayat gecirdim. Sana her türlü faydam olurdu. Ama böyle yapinca, olmuyor
Bak kardesim benim lafim bana kotu bakan serfsizleriyde beni doktor kotu yapti doktor isini kotu yapti ve yuzum bozuldu paramiz da yoktu ve psikolojik buyuk sorunlarim var hep dalga gecildi benle hep yargilandim ailem cevre vs sen beni gorupte yargilamadiysan sikintı yapma sorun yok sana kimse bir sey demedi sokaga cikamaz oldum cikinca uzuluyorum sagligim yerinde degil basarim yok konstrasyonum yok ailemde huzur yok her an katliam olabilir bizim ailede anliyor musun birileri birbirini oldurebilir daha yasadigim seyleri saymadim bile
Sen ac kalmayi. Sokaklarda sabaha kadar hic uyumamayi bir bilsen. Gece yatiyorsun kosebasinda. Ufacik gürültüde uyaniyorsun. Uyanamazsan cebindeki sigara da calinir, ekmek alacagin para da calinir. Ya da öldürülürsun. Keşke derdim senin ki olsa. Sen nasil yasayacagini cozememissin. Sadece insan ol. Bunu yap. Kimseye kin gutme. Bunu becer herkese sıcakkanlı ol. Gül ya. Bir hafta bu dedigimi yap her şey değişecek. Peki benim yasadiklarimi degistirebilirmisin. Gücün yetmez. Ama senin yasadiklarin dediklerimi yapmayla duzelicek. Ah yap duzelmezse gene konusalim. Ben o kadar eminim. Seni o cikmazdan cikaririm. Sen benim gencligimi verebilirmisin. 2 ay sonra cezaevine giricem. Cebimde ekmek param yok. İsim yok ailem yok. Ben cezada nasil yasiycam. Bana bunun akilini ver. Kizlarla samimi bile olmuyorum. Tek derdim. Karnımı nasil doyurucam. Keşke senin yerinde olsam. Tom bir gece uyusam. Korkmadan rahatca uyusam. Hayatim boyunca 5 ssat uyumadim. Evin icinde hic bir kapi uyurken acilamaz. Bir tik sesine uyaniyorum. Beni oldurecekler diye. 13 yil once sizofreni, şimdi bipolar teshisi. Arada ankisitiye, paranoya psikopat, panik atak, depresyon. Yemedigim teşhis kalmadi. Pazartesi Psikiyatri randevum var. Gecen sene param yoktu ilaclarimi alamadim. Delirdim. Aylarca kolanya ictim. Şimdi nasıl ilaclarimi alicam bilmiyorum. İhtiyacim var almaliyim. 3 gün borc ariycam bulamazsam ilaclarimi alamiycam. Alamazsam bimde kolonya 10 lira. Kolonya icicem. Yeterlimi keşke derdim sen gibi olsa. Karnımı bir kere doyurayim yeterli bu ülkede. Çokta yemiyorum yarim ekmek yerim en fazla. Ama bir yemegi 3 tabaklik yemegi. 5 gun yiyorum. boş ver ne anlaticam. Sen ac kalmayi nerden bilicen.
Benim gonlum ac gonlum mk is bul o zaman sende karin doyulur git devlete basvur yardim ederler belki ben kime basvurim he?
Belki mi. 🤣🤣🤣🤣🤣Bosver bende cahil ergenle konusuyormusum. Ge#, ber sen. İntihar edicem dedin. Et çokta s#, kimde.
Olum sen ekmek bulamiyon internette dalga geciyon lan ahaha
Oc sen git ac karnini dogur yuzune bir sey olsun da gor aw cocugu trol yapiyon surekli internette nasil dolasiyon lan git telefonunu sat senin yalanini skm sen intahar et once 🤣
Dalga geciyo bide srefsiz
Bizi yiyorsun pembe üyesin, sanırım çift hesap kullanıyorsun.
Yav kes 1 nisani gibtir et simdi mevzu ciddi
Kendini geliştir hikaye boy moy, ben 1.70 im ayarlamayacağım kız yok. Evrime inat olarak doğmuşum
Cok mu yakisiklisin mk
Çekiciymişim, tavırlarım çok hoşmuş, güven veriyormuşum. Tavırlarım sayesinde dünyanın en yakışıklısı olarak tabir eden kız bile oldu. Kadınların aradığı şey başka.
Nasil tavir yapiyon knk beni gorunce kaciyorlar resnen ben ne yapim
O değil de şu twitter yüzünden 160 erkekler bile boyunu 180im diye sallıyor lan. Neyse saçını başını düzelt bakım yap
HAHA O KADAR YALANCI DEGILIM KNK
Boyum dogru 1.82yim
Tamam saçını başını düzelt spor yap tamamdır senin işin. Yüzme tavsiye ederim bu arada fit vücut için
Kulaklarim kepce mk nasil duzeltim
Kilo al kuzenim de kepçeydi kilo alınca düzeldi
Cok mu itici yav kepce kulak
Ne alaka fhgbb
Kiloyla kulak ne alaka knk bir daha guluyorum fhfvgg
İtici değil de küçük bir etken olabilir. Düzelmezse de salla dünyada senin için kız mı bitti sanki
Surat tombullaşıyo olm çok siritmaz
Hepsi aynu hicbiri iyi degil ki cirkini bile secici artik