Eğitim & Kariyer Garsonluk yapmak istiyorum sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu yıl üniversiteye gidicem ve babama madden yardım etmek istiyorum. 18 yaşındayım Güncellemeler11 ay yaz tatili için soruyorum Garsonluk yapmak istiyorum sizce? Cevapla Üniversite Soruları Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 345 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Baban ne iş yapıyor ki 0 3 Yorumla Soran 11 ay ya durumumuz kötü değil de ben kendimi kötü hissediyorum çok yüklenıyomus gibi Yorumla Soran 11 ay hem de tecrübe olur dedim daha önce hic çalışmadım. sınav bitti evde boş boş oturuyorum Yorumla Cevap sahibi 11 ay Anladım iyi olur nerde yaşıyorsun Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çalış tabi iyi olur. Ancak dikkatli ol. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir neden olmasın
Baban ne iş yapıyor ki
ya durumumuz kötü değil de ben kendimi kötü hissediyorum çok yüklenıyomus gibi
hem de tecrübe olur dedim daha önce hic çalışmadım. sınav bitti evde boş boş oturuyorum
Anladım iyi olur nerde yaşıyorsun
Çalış tabi iyi olur. Ancak dikkatli ol.
Garsoniyer yap
ayıp beee 🤧