İÇ DÖKMEK İSTİYORUM YA?

ya lütfen okuyun kimseye anlatamam ben 26 yasındayım cok bel agrılarım vardı doktora gittik esimle mr istedi o da saat 22:30a randevu verdiler eve gittik aksam cıktık esin de oyun oynuyodu bıraktı götürdü beni hastaneye girene kadar sorun yok emardan cok korkuyorum diye korkma falan yanımda oldu

neyse girdim ödüm patladı cıkarın beni diye bagıracaktım 20 dk falan sürdü zor dayandım cıkınca elim ayagım titriyodu arabaya mı gidelim iki dk oturalım mı dedi dedim iki dk oturalım surda nefes alamıyorum oturduk bana aglama geldi sinirim bosaldı yani koridor da bostu elimi yüzüme götürdüm aglıyorum saga sola bakıp noldu ya yeter gibisinden kızdı ben de dedim ne sana noldu rezil oluyomusuz gibi utanıyosun benden aglıyorum diye canım mısın sen. cok kötü azarladı sonra bıktım derdinden cok hassassın millete rezil edeceksin bizi diye asırı sinirlerim bozuldu zaten korkmusum cıglık attım ben de arabada sus artık bir saattir azarlıyosun sus diye. Arabayı hızlı sürüp ani frenler yaparak beni korkuttu kaza yapacaktık bagırdı bütün yol eve gelene kadar azarladı beni böyle yapacaksan gelmeseydin ben gelseydim dedim nankör it tesekkür edecegine bana kızıyor diye bana kızdı bi de 2 haftadır özel bi seyler yasamıyomusuz bilmem ne belimde agrı var diye. neler dedi inan ki kalbim cok kırık keske ölsem unutamıyorum bu merhametsizligi ya

İÇ DÖKMEK İSTİYORUM YA?