olmaz mı dört yıl önce ayrıldığım kız arkadaşımı unutamadım bir türlü dört yılda birçok ilişkim oldu ama aklımda kalan hep o oldu onun haricinde hiçbirinin ne ismi ne şekli kaldı aklımda bu forumada onun için üye olmuştum. galiba bitiş şeklinden, aniden bitti benim hatamdı gururumu yenemedim aramadım o da aramadı hiç konuşamadan öylece bitti her şey yarım kaldı galiba unutamama sebebim bu birde benim hatamdı. şairin dediği gibi ; ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ağam ölüm var git yaz gurur değerimi öldükten sonra pişman olmamızla kalırız sonra bende Bi zamanlar gurur yaparak sevdiğimi kaybettim
too late for everything (her şey için çok geç). yapamıyorum arayamam gururumu yenemedim hiç yenememde. yapacak bir şey yok aslında beni tanıyordu böyle olacacağını bilmeliydi onu suçlamıyorum benim hatamdı
Her delikanlının bir yarası vardır 40 kat keçenin altına saklarda yinede göstermez yarasını. Sonra tek başına kaldıgında o 40 kat keçeyi açar kendi kanatır yarasını
özlediğim değil de 2 ay sonra sesini duyamayacağım biri var. Çok dipteyim. 2 saat konuşmasam özlüyorum ve bizim son 2-3 ayımız. Onsuzluğa alımam lazıma mam yapamıyorum
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bi süre sonra alışıyor insan dedikleri nokta o değil aslında alıştıktan sonra geçmişteki yerler yaşanmışlıklar geliyo aklına yine özleme duygusu basiyo bu duyguyu yaşıyorum şu an
bi çok ilkim onda. Sabahlara sarılarak başlardı, geceleri en son duyduğum ses ona ait olurdu ve çok az zamanımız var. Nasıl dayanıcam bilmiyorum. Şaka gibi cidden o kadar şey hiç olmamış gibi devam etmek zorunda olmak, iki üç ay sonra gidecek olması seneye yok mesela. O fotoğraflar kalacak sadece hani onda olmayanlar.