Bildiğim biri var, buna şahit oldum arkadaşımdan. Bu arkadaşım kendi işi olunca hemen birine önermiş, ama şimdi ikisi de ayrıldı. Demek istediğim sonu olduğuna inanmıyorum.
Hahaha 😂😂😂 ben mi? Sağol çocum, senin gibi zengin bir zavallı olucama üç kuruş maaşla çalışmaya razıyım. Ayrıca çok zeki ve sempatiğim bak bu konuda kesin bilgi verdin
Soran
1 yıl
senı tukurugumle bogarım ben ıp mac adresını cerezler bulurum senı zorlama sansını ben apple de bas muhendısım yazılım da
Tamam arkadaşım sanki beni mit örgütüne al dedim burdaki dolandırıcılar kim diyorum söylemiyosun bulduklarınız kim bende arıyorum diyorum güvenmiyorsun
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ücretli ise olur
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
sen mı yapıcaksın
Cevap sahibi
1 yıl
Evet
Soran
1 yıl
sen kımsın? nerden guveneyım sana
Cevap sahibi
1 yıl
İki saat güven vermekle uğraşamam
Soran
1 yıl
adın ne sıten var mı kımsın ben hazırım her turlu maddı ımkanım var.. sadece dolandırlmaktan yoruldum
Cevap sahibi
1 yıl
Sitem filan yok ne istiyon tam olarak nerelsin
Soran
1 yıl
ısmın nedır hangı hoca hangı medyumsun baglama buyusu ıstıyorum. su an yurtdısındayım
Cevap sahibi
1 yıl
Anladım Türkiye'ye geliyor msun ve dediklerimi uygulaman gerekir
Cevap sahibi
1 yıl
Neyse çıkıyorum benn işiniz var sizinde sanırım
Soran
1 yıl
bana adını soyle ne ıslem yapılcak ne kadara yapılcak ben gelemesemde erkek kardesımı gonderırım her hafta sırketımıze gıdıyor bakanlık projelerı yapıyor ıc ıslerı bakanın yakını
Cevap sahibi
1 yıl
Yapılacak kişiye baklava içine yapılacak yenilecek içilecek
Soran
1 yıl
tamam adını ver numaranı ver yerını soyle ptesı ıbrahım yanı kardesım bakanlıga gelıcek bakanla gorusmeye nerdeysen gelır
Cevap sahibi
1 yıl
Oldu burs açık açık numaramı vercm simdi
Soran
1 yıl
para kazanmıcak mısın kardesım. parasıyla degıl mı nasıl bulucaz senı bız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Neden dua tercih etmiyorsunuz? Size öneride bulunabilirim, sabredip doğrudan gitmek daha doğru değil mi?
sen oyle ılerle ben boyle
Bildiğim biri var, buna şahit oldum arkadaşımdan. Bu arkadaşım kendi işi olunca hemen birine önermiş, ama şimdi ikisi de ayrıldı. Demek istediğim sonu olduğuna inanmıyorum.
Site sakinlerinin tanıdığı bir büyücü var ama isim veremem.
ha ha ha ha ha ha joker gulusu sana.
Yerim senin jokerini
dıkkat et sındıremezsın
Ben mi? Çoktan sindirdim bile
hadı bb
Görüşürüz yavrucum, beni sindiremezsin
hadi ya bos yapma
Hahah 😂 allah büyük evladım, bul bana da haber ver. Sorması ayıp kime yapıcaksın?
kapa cenenı fakır ezık adam kendını zekı sempatık gostererek kadın dusurmeye calısan ac
Hahaha 😂😂😂 ben mi? Sağol çocum, senin gibi zengin bir zavallı olucama üç kuruş maaşla çalışmaya razıyım. Ayrıca çok zeki ve sempatiğim bak bu konuda kesin bilgi verdin
senı tukurugumle bogarım ben ıp mac adresını cerezler bulurum senı zorlama sansını ben apple de bas muhendısım yazılım da
Hahahah 😂😂😂 pabucumun mühendis doktoru seniii
Jinekoloji alanında mı mühendissin, yoksa jinekolog mu tuttu seni hahaha 😂😂😂😂 cinler nanay evladım, artık telefondan denersiniz şansınızı
Bommmm …. Yar saçların lüle lüle Sertaç sana güle güle
+ buyrun ne istemiştiniz
- hocam şöyle medyumlu büyülü bir şey olsun
+ karışık yazıyorum o zaman
- yazın hocam inş
ben yapıyorum geri döndürme mi
sen sapıksın @elıfftr ın eskı hesabında neler neler yapmıssın ss lerı grupta donuyor
eşcinselim diye sapık mı oldum eyvallah
ya bırak neler neler yazmıssın
Yeni bir keriz daha duduklenecek
evet senden sonra ben gelıyorum.
Sap yiyip saman siciyorsun
ok bb
Var ben asik etmemi knk kendine
Çok dolandırırlar seni.
saol canım
Ben yaptirdim
sen dolandırıcısın
burada bildiğin başka dolandırıcılar kim
@Vuray tavsıyecı olarak mı
bı cok hoca fısledık bız wp grubumuz var. 3 hoca da takılı kaldık
Benide alır mısın o gruba
Seni de tanımıyoruz neden güvenelim
Çünkü bende defalarca dolandırıldım ve gerçekten artık yapan birini arıyorum size ne gibi bi zarar verebilirim ki birini filan önermiycem sonuçta
@Vuray hepsı aynısını soyluyor
Tamam arkadaşım sanki beni mit örgütüne al dedim burdaki dolandırıcılar kim diyorum söylemiyosun bulduklarınız kim bende arıyorum diyorum güvenmiyorsun
Ücretli ise olur
sen mı yapıcaksın
Evet
sen kımsın? nerden guveneyım sana
İki saat güven vermekle uğraşamam
adın ne sıten var mı kımsın ben hazırım her turlu maddı ımkanım var.. sadece dolandırlmaktan yoruldum
Sitem filan yok ne istiyon tam olarak nerelsin
ısmın nedır hangı hoca hangı medyumsun baglama buyusu ıstıyorum. su an yurtdısındayım
Anladım Türkiye'ye geliyor msun ve dediklerimi uygulaman gerekir
Neyse çıkıyorum benn işiniz var sizinde sanırım
bana adını soyle ne ıslem yapılcak ne kadara yapılcak ben gelemesemde erkek kardesımı gonderırım her hafta sırketımıze gıdıyor bakanlık projelerı yapıyor ıc ıslerı bakanın yakını
Yapılacak kişiye baklava içine yapılacak yenilecek içilecek
tamam adını ver numaranı ver yerını soyle ptesı ıbrahım yanı kardesım bakanlıga gelıcek bakanla gorusmeye nerdeysen gelır
Oldu burs açık açık numaramı vercm simdi
para kazanmıcak mısın kardesım. parasıyla degıl mı nasıl bulucaz senı bız
Var ben yaptırdım