Bi hoca var takmis bana, hep imaj degistiriyosun diye, bir gun hizina yetisemiyorum diyor bir gun degisik giyinmissin diyo bir gunyarin me giyeceksin metak ediyorum diyor. ama kac kere de ilk baslarda boyle degildin diyor. acaba kotu noyetli mi yoksa iyi niyetli mi anlanadim. baska bir erkek hoca var makale calismamiz var bekar adam. sanirim bana laf atiyor ona hazirlanoyirsun diye ilk basta boyle degildin demekle. kendine bugunler cok bakiyirsun demekle. bi durum tespiti yaparmisiniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uykum var uyuyayım yarın yaparım
Unutma amw
Pekiiiii
O makale yaptgn adamı kıskanıyor net
Wma kocasi falan var cocugu adam da genc ona uymaz ki
Nikahına alacak değil ya.
Ama adam da bana ilgili. kadinlarda var bu benim olmasa da kimsenin olmasin gibi hakli olabilitsin
Kadınları iyi tanırım. Net cevap verdim sana. Sende o kadının dediği gibi o adama kendini beğendirme peşindesin zaten
Ben begendirme dersinde degilim ama zaten o adanla flirt ediyoruz o bana ilgi gosterdi ilk basta o yakisikli bende guzel kizim. ama hoca olfugu icin hep algi su, ogrenci hocanin pesindedir. ama ben cok agir basli biriyim. guzel giyinmem suslubolmam neden laf olutir ki acil da giyinmem ki
Öğretmen öğrenci farketmez kadın ve erkek olarak iki karşı cins her zaman her şartta her ortamda patlamaya hazır bomba gibi dir. Banane naparsan yap o kıskanan hocayida yapmıştır o erkek hocan emin ol boşuna değil o tavrı. Senide yapsın çokta fifi anan babanda kızımız okuyor diye ovunuyordur yazık
Ne diuirsun be hakaret ediyirsun resmen. insanlari tanimadan ahlam kesme , herkesi kendin gibi sanma sana gore erkekle kadin sadece hayvan gibi birbirine atlar.. cok sulur iki uni bitirdim ve anamin babamin basini egmedim.
Kıskanıyor seni kanks.
Ben bunu soyledim hoca seni ne kiskanacak dediler
Erkek hoca sonradan mı geldi
Lez mi ne
Bilmoyorum valla ilk basta boyle degildin demeai sinir edoyor
Kıskanıyor
Bencede guzelsin demeye fili varmiyor kiyafet degistiriyorsun diyor
Kaç yaşında
Ben bunu dedigimde hoca o , seni ne kiskanacak dediler
Kafin 50
Turşu olmuş be
Ya kanka kadinin esi cocugu var adamin 36 yasi var beninle calisan hocanin bu kadin beni gordugu zaman illa bisey sokuyit bana kiyafetim imajim hakkinda
İlginç bir tip
Ysni
Sana göz koymuşlar haberin olsun
Kocasi cocugu var yok ya
Ne olacak evlilerin kalkmıyor mu yani
Kadin ama ya
Lezbiyen dir belki ya siz kadınlar niye bu kadar safsiniz
Valla o kadin o havalarda degil 50 yasinda bi hoca esi cocugu falan var ama hayran hayran nakar bide sen onceden boyle bakmazdi kendine diyir ya o beni sinir ediyor
Sen kaç yaşındasın
Eskiden calisiyordum is kiyafetiyle jeket falan gidersim simfi ozgurum mini etek falan giyuyorum
35
Nasıl özgürsün
Tamam işte 35 yaş en ideal yaş 😂
Yani iwim yoneticilkti bi firmada jeket falsn giyerdim makyaj fazla aksesuar takamazdim ve ya marjinal seyler isten istifa ettim istedigim gibi giyiniyorum denek istedim
Ya sana karşı birşeyler hissetmiyorsa senin başkası için süslenip puslendigini düşünebilir birde yaşının vermiş olduğu olgunlukta seni bakımlı olunca daha farklı ve güzel gösterdiği için etkilenmiştir