Eğitim & Kariyer Bana öğretmenim der misiniz? kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 😅😍🥰 Güncellemeler+1 yıl Kaç yaşindasn Bana öğretmenim der misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Öğretmenim. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 909 cevap paylaştı. Öğretmenim canımm benimmm canım benim 0 4 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Tanıdıgın edebiyat öğretmeni var mı varsa bana bildirir misin rica etsem Dersim var Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Aşko yok maalesef lisede olmadığım için tarih ve kimyacı var tanıdık jajdkdkkw Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Sen edebiyat mı okuyorsun Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 305 cevap paylaştı. Öğretmenim böğğün canlı ders var mı? 0 0 Yorumla
Hamet666 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öğretmensen diyeyim de yoksa boşa olur gibi 😅 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 672 cevap paylaştı. Ben hocam diyorum. 0 0 Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Git uyu aqq ya 1 1 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Haddini bil Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Öğretmenim 😀 0 6 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 23 yaşındayım ben sen? Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Ben mi Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hmhm Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Sence Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 22 mi Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Evet Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl demem 0 1 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Peki Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Neden 0 4 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Duymayı çok istiyorum 4 yıl sonra allah nasip ederse ☺ Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl 4 yıl sonra hatırlat bana Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Deme sıkıntı yok Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Tamam Yorumla
serdar3873 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Hayırlı olsun ogretmenim 0 1 Yorumla serdar3873 +1 yıl 38. Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 661 cevap paylaştı. Hoca camide 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. hocammmmmmmmm 0 1 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Efendim Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 393 cevap paylaştı. öğretmenım 0 0 Yorumla
Nail1919 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Nednnn 0 115 Yorumla Nail1919 +1 yıl Banada izin vemiyor Yorumla Nail1919 +1 yıl Var Yorumla Nail1919 +1 yıl Senin yokmu Yorumla Nail1919 +1 yıl Tamam bekliyorum sende söyle Yorumla Nail1919 +1 yıl Noldu Yorumla Nail1919 +1 yıl Play storeden indir kur yapamazmısın Yorumla Nail1919 +1 yıl Whatsap gibi sohbet ediyorsun numaranı vb gizleyebilirsin Yorumla Nail1919 +1 yıl Sen söyle bulamadın mı resmim yok profil de Yorumla Nail1919 +1 yıl Buldun mu Yorumla Nail1919 +1 yıl Alooo Yorumla Nail1919 +1 yıl Ne yazması be ne saçmalıyorsun Yorumla Nail1919 +1 yıl Saçmalama takipleşmiyorum Yorumla Nail1919 +1 yıl Takip de etmiyorum Yorumla Nail1919 +1 yıl Naptın ya da Telegram kur Yorumla Nail1919 +1 yıl Telefonun damı bi sıkıntı var yoksa telefon mu eski Yorumla Nail1919 +1 yıl Telegram da mı Yorumla Nail1919 +1 yıl Otuz sen kaç yaşındasın Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Güvenli değil Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Bilgilerimi çalarlar Yorumla Nail1919 +1 yıl Hayır çalamazlar Telegram da güvenli çünkü saklıyabiliyorsun yorumları sil burdan Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Niye Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Bağı koparıyorum bekle Yorumla Nail1919 +1 yıl Yorumları silsem yeter li Yorumla Nail1919 +1 yıl Yorumları silsen yeterli Yorumla kayıprensesssss +1 yıl 48 saat sonra deneyin diyor Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Yorumlar nasıl siliniyor Yorumla Nail1919 +1 yıl Bağıyı koparma benim yorumlarımı sil Yorumla kayıprensesssss +1 yıl İstersen hiç konuşmayalım Yorumla Nail1919 +1 yıl Benim yorumların üstüne gel üstünde sag taraftan sil dört tane nokta var alt alta Yorumla Nail1919 +1 yıl Saçmalama ne alakası var konuşalım burdan çok uzadı Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Ya tm yazmıyorum cidden sana Yorumla Nail1919 +1 yıl Saçmalama konuşalım bekliyorum seni ya Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Cahilmiş gibi bana silmeyi öğretiyorsun aklı sıra beni kandırıyosun Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Seni rahatsız edecek kadar narsist değilm Yorumla Nail1919 +1 yıl Hayır ne alaka burdan çok uzadigi diye demiştim yorumlar sorun yok tamam ne zaman düzelecek İngstrama gircegen Yorumla Nail1919 +1 yıl Saçmalama konuşalım bekliyorum ne zaman gircegen Yorumla Nail1919 +1 yıl Rahatsız felan değilim konuşmaktan konuşalım ne zaman gireceğen Yorumla Nail1919 +1 yıl Aklı sıra seni kandırmıyorum gireceğin zaman söyle İngstrama yeniden söylüycegem hesabı Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Bak senin bilgilerini çalmaya çalışmask gibi bi düşüncem yok Yorumla Nail1919 +1 yıl Kız anladım konuşalım sorun yok ne zaman düzelecek telefonun bekliyorum seni Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Bi şey sorcam word kullanmasını biliyor musun Yorumla Nail1919 +1 yıl Evet biliyorum sen açıkmısın kapalımısın Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Niye sordun Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Ödevim var wordpad kullansam sıkıntı olur mu Yorumla Nail1919 +1 yıl Çok merak ettim word de ne yapıyorsun Yorumla Nail1919 +1 yıl Çok merak ettim sordum Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Ödev verdi hoca wordpad kullansam olur mu Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Çubuk cvp ver bekletilmeyi sevmiyorum Yorumla Nail1919 +1 yıl Anladım bilgisayarın var mı yanında olur ama word kadar güzel değil ya açıkmısın kapalımısın Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Bilgisayarı yeni aldım fakat ne oturum açtım bilgisayara ne word Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kapalı Yorumla Nail1919 +1 yıl Anladım ne güzel Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Wordpad de sayfa nasıl eklenir youtube da çikmiyor Yorumla kayıprensesssss +1 yıl 20 de gircem Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Burcun ne Yorumla Nail1919 +1 yıl Terazi senin ney Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Akrep Yorumla Nail1919 +1 yıl Hmmmm Yorumla Nail1919 +1 yıl Napıyorsun Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kaygılıyım word den nasıl giriş yapsam diye🤷♀️ Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Herkes biliyor bi ben bilmiyorum Yorumla Nail1919 +1 yıl Akşam hallederiz Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Tamam Yorumla Nail2021 +1 yıl He dondu tak et beni yeni he bu Yorumla Nail2021 +1 yıl Ta et bu he Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Kim bu Yorumla Nail2021 +1 yıl Benim bu he dondu yeni açtım bunu bian önce İngstrama gir Yorumla Nail2021 +1 yıl Hesa dondurmuşlar Yorumla Nail2021 +1 yıl Nerdesin nerde kaldın Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Yemek yedim Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Hıçkırık tuttu niye Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Ayyy hıçkırık tuttu Yorumla Nail2021 +1 yıl İngstram a geçelim hadi Yorumla kayıprensesssss +1 yıl . çok kötiyüm Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Hıçkırık bitsin Yorumla Nail2021 +1 yıl Tamam acele et Yorumla Nail2021 +1 yıl Napıyon sen artık gelmiyecen mi Yorumla Nail2021 +1 yıl Konuşalım dedin yoksun ya Yorumla kayıprensesssss +1 yıl O fotoğraftaki hangisi sensin Yorumla Nail2021 +1 yıl Hangisine yazdın Yorumla Nail2021 +1 yıl Telegram mı İngstram mı Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Sevket1919 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl 2 tane kişi var siyah Yorumla kayıprensesssss +1 yıl İnstagram Yorumla Nail2021 +1 yıl Telegram @Sevket19 Yorumla Nail2021 +1 yıl İngstram sevket. alemder.10 Yorumla Nail2021 +1 yıl Son yazdığıma yaz ona at Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Ya bi git yalancı fake verdin Yorumla Nail2021 +1 yıl İlk farkeden konuşalım diye vermiştim Yorumla kayıprensesssss +1 yıl İstemiyorum neyse konuşmayalm Yorumla Nail2021 +1 yıl İngstram sevket1919 değil Telegramı yazmışım Yorumla Nail2021 +1 yıl İngstramı veriyorum gerçek sevket_biyik Yorumla Nail2021 +1 yıl Saçmalama yazdım gerçek hesabı heykel resmni var profilde Yorumla Nail2021 +1 yıl Bekliyorum yazdım hadi gel Yorumla Nail2021 +1 yıl Gerçek hesabı yazdım bekliyorum hadi Yorumla Nail2021 +1 yıl Kız hadisene bekliyorum gerçekten yazdım ona at Yorumla Nail2021 +1 yıl Gelmeyecen mi seni bekliyorum Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Daha önce kaç kızla konuştun Yorumla Nail2021 +1 yıl Kimseyle konuşmadım doğru düzgün fake hesapımın açmam nedenim daha önceden bir kaç kişi fake hesaptan konuşmak istemişti Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Anladım Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Hiç evlendin mi Yorumla Nail2021 +1 yıl Evet evlendim ayrıldım peki sen Yorumla kayıprensesssss +1 yıl İstemiyorum Yorumla Nail2021 +1 yıl Neyi istemiyorsun anlamadım Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Evlenmişsin ben bekar istiyorum Yorumla Nail2021 +1 yıl Evlliik mi bence de düşünme boş ver ben de kafamı dinlıcegem biraz Yorumla Nail2021 +1 yıl Evlilik düşünmüyorum Yorumla Nail2021 +1 yıl Ne alaka şimdi ben onu anlamadım evlenip boşanınca noluyor ne saçma ne alaka Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Anladım uykun varsa uyuyabilirsin Yorumla Nail2021 +1 yıl Uykum yok konuşalım istersen Yorumla Nail2021 +1 yıl Aman konuşma tamam mı niye konuşmuyorsun Yorumla kayıprensesssss +1 yıl 12 ye geldi o yüzden Yorumla Nail2021 +1 yıl Anladım peki bende uyyorum bir şey düşünmüyorum şu an zaten Yorumla kayıprensesssss +1 yıl İyi geceler Yorumla Nail2021 +1 yıl Peki iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Öğretmenim.
Öğretmenim canımm benimmm canım benim
Tanıdıgın edebiyat öğretmeni var mı varsa bana bildirir misin rica etsem Dersim var
Aşko yok maalesef lisede olmadığım için tarih ve kimyacı var tanıdık jajdkdkkw
Anladım teşekkür ederim
Sen edebiyat mı okuyorsun
Öğretmenim 5 puan daha ver nolur
Öğretmenim böğğün canlı ders var mı?
Söylerim, öğretmenim
Öğretmensen diyeyim de yoksa boşa olur gibi 😅
Ben hocam diyorum.
Git uyu aqq ya
Haddini bil
Öğretmenim 😀
23 yaşındayım ben sen?
Ben mi
Hmhm
Sence
22 mi
Evet
demem
Peki
Neden
Duymayı çok istiyorum 4 yıl sonra allah nasip ederse ☺
4 yıl sonra hatırlat bana
Deme sıkıntı yok
Tamam
Canım öğretmenim
örtmeniiiiim
ögretmenim bugun canlı ders var mı :)
Hayırlı olsun ogretmenim
38.
prenses öğretmenim 🙂
Ne öğretmenisiniz öğretmenim
Hoca camide
hocammmmmmmmm
Efendim
Öğretmenim
öğretmenım
Demem
Nednnn
Banada izin vemiyor
Var
Senin yokmu
Tamam bekliyorum sende söyle
Noldu
Play storeden indir kur yapamazmısın
Whatsap gibi sohbet ediyorsun numaranı vb gizleyebilirsin
Sen söyle bulamadın mı resmim yok profil de
Buldun mu
Alooo
Ne yazması be ne saçmalıyorsun
Saçmalama takipleşmiyorum
Takip de etmiyorum
Naptın ya da Telegram kur
Telefonun damı bi sıkıntı var yoksa telefon mu eski
Telegram da mı
Otuz sen kaç yaşındasın
Güvenli değil
Bilgilerimi çalarlar
Hayır çalamazlar Telegram da güvenli çünkü saklıyabiliyorsun yorumları sil burdan
Niye
Bağı koparıyorum bekle
Yorumları silsem yeter li
Yorumları silsen yeterli
48 saat sonra deneyin diyor
Yorumlar nasıl siliniyor
Bağıyı koparma benim yorumlarımı sil
İstersen hiç konuşmayalım
Benim yorumların üstüne gel üstünde sag taraftan sil dört tane nokta var alt alta
Saçmalama ne alakası var konuşalım burdan çok uzadı
Ya tm yazmıyorum cidden sana
Saçmalama konuşalım bekliyorum seni ya
Cahilmiş gibi bana silmeyi öğretiyorsun aklı sıra beni kandırıyosun
Seni rahatsız edecek kadar narsist değilm
Hayır ne alaka burdan çok uzadigi diye demiştim yorumlar sorun yok tamam ne zaman düzelecek İngstrama gircegen
Saçmalama konuşalım bekliyorum ne zaman gircegen
Rahatsız felan değilim konuşmaktan konuşalım ne zaman gireceğen
Aklı sıra seni kandırmıyorum gireceğin zaman söyle İngstrama yeniden söylüycegem hesabı
Bak senin bilgilerini çalmaya çalışmask gibi bi düşüncem yok
Kız anladım konuşalım sorun yok ne zaman düzelecek telefonun bekliyorum seni
Bi şey sorcam word kullanmasını biliyor musun
Evet biliyorum sen açıkmısın kapalımısın
Niye sordun
Ödevim var wordpad kullansam sıkıntı olur mu
Çok merak ettim word de ne yapıyorsun
Çok merak ettim sordum
Ödev verdi hoca wordpad kullansam olur mu
Çubuk cvp ver bekletilmeyi sevmiyorum
Anladım bilgisayarın var mı yanında olur ama word kadar güzel değil ya açıkmısın kapalımısın
Bilgisayarı yeni aldım fakat ne oturum açtım bilgisayara ne word
Kapalı
Anladım ne güzel
Wordpad de sayfa nasıl eklenir youtube da çikmiyor
20 de gircem
Burcun ne
Terazi senin ney
Akrep
Hmmmm
Napıyorsun
Kaygılıyım word den nasıl giriş yapsam diye🤷♀️
Herkes biliyor bi ben bilmiyorum
Akşam hallederiz
Tamam
He dondu tak et beni yeni he bu
Ta et bu he
Kim bu
Benim bu he dondu yeni açtım bunu bian önce İngstrama gir
Hesa dondurmuşlar
Nerdesin nerde kaldın
Yemek yedim
Hıçkırık tuttu niye
Ayyy hıçkırık tuttu
İngstram a geçelim hadi
. çok kötiyüm
Hıçkırık bitsin
Tamam acele et
Napıyon sen artık gelmiyecen mi
Konuşalım dedin yoksun ya
O fotoğraftaki hangisi sensin
Hangisine yazdın
Telegram mı İngstram mı
Sevket1919
2 tane kişi var siyah
İnstagram
Telegram @Sevket19
İngstram sevket. alemder.10
Son yazdığıma yaz ona at
Ya bi git yalancı fake verdin
İlk farkeden konuşalım diye vermiştim
İstemiyorum neyse konuşmayalm
İngstram sevket1919 değil Telegramı yazmışım
İngstramı veriyorum gerçek sevket_biyik
Saçmalama yazdım gerçek hesabı heykel resmni var profilde
Bekliyorum yazdım hadi gel
Gerçek hesabı yazdım bekliyorum hadi
Kız hadisene bekliyorum gerçekten yazdım ona at
Gelmeyecen mi seni bekliyorum
Daha önce kaç kızla konuştun
Kimseyle konuşmadım doğru düzgün fake hesapımın açmam nedenim daha önceden bir kaç kişi fake hesaptan konuşmak istemişti
Anladım
Hiç evlendin mi
Evet evlendim ayrıldım peki sen
İstemiyorum
Neyi istemiyorsun anlamadım
Evlenmişsin ben bekar istiyorum
Evlliik mi bence de düşünme boş ver ben de kafamı dinlıcegem biraz
Evlilik düşünmüyorum
Ne alaka şimdi ben onu anlamadım evlenip boşanınca noluyor ne saçma ne alaka
Anladım uykun varsa uyuyabilirsin
Uykum yok konuşalım istersen
Aman konuşma tamam mı niye konuşmuyorsun