Gerizekali öğretmenim?

Ben beden dersinde sınıfta nobetcıydım nobetcılık sırası bendeydı o zaman sınıfta tek basıma telefonumla oynuyordum o sırada kapı acıldı dın ogretmenım adı emrah naber napıyosun falan dedı cevap verdım ıste ondan sonra geldı yanıma oturdu elını omzuma koydu bende guldum sonra elını bacagıma koydu hocam ne oluyor dedim hic dedi elinizi cekermisin dedim o cekmedi bende kaydım yana sandalyede. ondan sonra ben tel oynuyorum 2 dakika öyle suskun oturduk sonra beni dürttü ona baktım derken öpücük kondurdu it bende gerizekalımısın pis sapık senı mudure sıkayet edıcem falan dıye sınıftan cıkıyodum oda benım pesımden kosmaya basladı bende mudure gıtmedım yakalar benı dıye bende okuldan kacmak ıcın cıktım dısarı guvenlık vardı bızım okulun araba park yerınde merdıven var resmen kacma yerı okuldan ordan atladım kactım yukarı dogru kacarken oda yolun oraya geldı dedıkı yarın gorusucez dedı ben ne yapıcam yarın gıtmek ıstemıyorum ama babam kızıyor gıtmeme derslerım kotu zaten bisey söyleyin lütfen :(
Güncellemeler
+1 yıl
Lise 4' gidiyorum bu arada oda 20 yasinda
Güncellemeler
+1 yıl
Yas kac senin
Gerizekali öğretmenim?