Bir cinci hocayla başım dertte yardım edin?

Bundan 1 sene önce kız arkadaşımla ayrılmıştık, onu çok seviyordum kabullenemeyip bir aptallığa yenik düşüp böyle bir işe kalkıştım. Ve bir hoca bulup evine gidip tanışıp işlem yaptırdım sana o kızı geri getirtiriz, sana yeniden aşık olur diye diye manipule ederek inandırdı tabi gözümüzde kör inandık, 1 sene boyunca bekledim 2-3 ayda bir malzeme lazım diye habire para aldı ama ortada olan bir şey yok ve ben zaten son 5. Ayda pişman oldum yaptırdığıma tövbe ettim Allah’ıma affeder mi tabikide Allah’ın bileceği iş. Ki sadece tek isteğim geri dönmeseydi başka bir kötülüğüm yoktu. Ve o hocaya giderken bir tane bi çocukla denk gelmiştim, onun derdi benim aynıymış o cocuklada orada tanışmıştık aynı şekilde şimdi o da benim durumumda. Yani adam dolandırıcı hic bisey yapmamış. Ve bu ş*refsix hala bizden para istiyor en son yine malzeme almıştı ödeyin diye. Biz tabi vazgeçtiğimiz için ödemedik. 3 aydır vermiyoruz para İkimiz bir olup evine basıp tekme tokat dövelim diyoruz ama haneye t*cavüze girecek haklıyken haksız duruma düşücez. Para vermedik diye çirkefliğine bize büyü falan yapar mı diye korkuyoruz biz nasıl kurtulucaz bu işten?

Bir cinci hocayla başım dertte yardım edin?