Takıntılı bir hocam var yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba. Küçük bir giriş yapıp hemen hocamdan bahsedeceğim. ben Almanyada doğdum orada 14 sene yaşadım. Sonra Türkiyeye taşındık. Annem-Babam Türk. Lise'yi okuduktan sonra istanbulda Almanca -Türkçe cevırmenlık okumaya başladım. Şu an Öğrenci değişim programı ile yine almanyadayım.

Okulda J. isimli bir hocam var. Kendisi Türk. Bana türkçemin iyi olmadığını söyledi, ceviri ödevlerimi beğenmedi. Eyvallah olabilir. Ama bunu derste herkesin içinde yüksek ses tonu ile söyledi. Ders cıkışı sınıf arkadaşlarım bana hocanın neden kızıp bana bağırdığını sordu. Cevap veremedim.

Kendisi öğretim görevlisi olduğundan dolayı derslerime karışabiliyor. 3 dersten kaydımı sildirip kendisinin verdiği 3 derse yazdırdı. Bu 3 dersler ise Türkçe dilbilgisi ve Dil ve anlatım şeklinde. Türkçemin düzelmesi için güzel bir secim. Ama dediğim gibi bu dersleri kendisi veriyor. 8 ders almaktayım 4'ü bu hocanın. Ayrıca tam o ders saatlerde başka derslerimde var. İptal etmemi ve önemli olmadığını söyledi. Bunu söylemek için beni bügün (Pazar aradı) ve yine yüksek bir ses tonu ile konuştu nerdeyse bağrıyordu. Salak değilim anlıyorm ama ben anlatmaya çalıştığımda bana sürekli Canım anlamıyorsun tekrar ızah ediyorum sana iyi dinle beni benim derslerimi alcaksın! Diğerleri önemli değil. Bu Türkçeyle nasıl üniversiteye geldin anlamıyorum kii dedi..

Gerçekten benim türkçem bu kadar zayıf ve laftan anlamaz birimiyim yoksa hoca bana taktı mı ? Taktıysa nasıl kurtulabilirim ? Bana yardım edin lütfen.
Takıntılı bir hocam var yardım edin lütfen