evet ben buluşuruz dedim ama gerçekten istemiyorum ama karşımdaki insanıda kırmak istemiyorum hiçbir şekilde.. ne yapabilirim arkadaşlar ağlıcam artık
Buluşma sözü verdiğim biriyle buluşmak istemiyorum, ne yapabilirim?

Söz verdikten sonra istememenin sebebi var mı?
Önemli olan bu çünkü.
Belli ki bazı şeyler seni huzursuz etmiş ki şimdi bunu yapmak istemiyorsun.
Zaten huzursuz olduğun hiç bir şeyi yapma.
Bu kim olursa olsun.
Kendin istemediğin bir şeyi sırf başkası istiyor diye yapma.
Sen istiyorsan yap sadece.
Bu durumu ona nasıl açıklarsın ne dersin bişey diyemem.
Çünkü aranızda ki ilişkiyi siz biliyorsunuz.
Geçerli bir bahane olması lazım.
Ya da açık açık anlat durumu.
Karar senin..
Yalan söylemeni pek tasvip etmem ama yine de yardımcı olayım. Kendinin veya ailenden birinin hastalandığını söyleyebilirsin. Mevzu sağlıkla alakalı bir sorun olduğunda herkes hoşgörülü olabiliyor. Fakat malum kişiyle hiçbir zaman görüşmek istemiyorsan bahanelere sığınmanı pek tavsiye etmem. Çünkü açıkça görüşmek istemediğini söylemediğin takdirde peşini bırakmayacaktır.
Merhaba, ben olsam güzel bir dille açık açık söylerdim ve neden buluşmak istemediğime dair güçlü, kendimce haklı gerekçelerim varsa bunları samimi bir şekilde dile getirirdim. Çünkü ne dersem diyeyim, her şekilde zaten mutsuz olacak çünkü sonuç olarak buluşmama kararı almışım ama bunu hem kendime yakışan bir şekilde yapmak ve hem de inandırıcı ve sağlam gerekçelere dayanmış sözlerle dile getirirsem o zaman doğru olanı yapıyorum demektir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Dürüst olup söyle. Kendini hazır hissetmediğini belirt. Zaten anlayışlı ise sorun etmeyecektir. Bu hayat çünkü yalan ile geçmiyor. Dürüst olunca dürüstlük kazanır. Sen şimdi yalan söylesen, yakalanma şansın var ama dürüst olursan kafan rahat olur. Seni yargılama şansı olmaz.
Cevap
9Cevap
Aslında yapacağın şey çok basit bunun için hiç düşünmene bile gerek yok kendini herhangi bir köprüden aşağı atabilirsin mesela 😀😀😀😀
Güzelce mesaj atandeki biz senle konuştuk anlaştık ama ben konuşmak buluşmak istemiyorum bu kadar basit fazla yuvarlama konuyu
İstemediğin bir şeyi yapma. Ben de bu düşünceyle buluştum sonra pişman oldum
Hiç diretmeden dürüst ol söyle izah et durumu çocuğu daha fazla üzmen hakkın değil, aynı şekilde canım yerine koyman da.
Baska zamaana ertelersen gene yalan söylemek zorunda kalacaksin. Olmasi gerektigi gibi soyle yoksa daha çok üzülür ileride
Açık açık konuş yoksa senin için de karşındaki insan içinde zor olur her şey
offf bilmiyorum nasıl yapıcağımı gerçekten
söyle boşuna beklemesin ozaman. buluşmayacaksın neden söt veriyorsun embesil
Biraz erteleyelim de şimdilik, sonrası bakarsın duruma göre...
İşin ucunda ölüm yok. Anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. İstemediğini belirt.
Hastayım de başka bir seferde isim var dersin o zaten bir daha istemez herhalde
Ertele isim var de bir kac kez o anlar zaten istemedigini
Söz vermek döt vermeye benzemez. Tutamayacağınız sözler vermeyin insanlara.
söz verdiysen tutmalısın
Ani bir hastalığının çıktığını söyle
Evliyim, eşime bunu yapamam de
Kusura, bakma vazgeçtim de
Açık açık söylemelisin
Korona oldum dkskkdkdks
bileğini incittiğini falan söyle anlar zaten o
Çok deli bahane uydururum 😃
En İyi Cevap