Sosyal medya hesabınızda yüzlerce insan arasından sadece 1 kişiden rahatsız olduğunu iletişimi koparmanızı istediği birini siler misiniz ve üstelik silinmesini istediği fake bir hesap siz o hesabı takip ediyorsunuz o hesapta sadece sizi takip ediyor sanki size özel açılmış bir hesap erkek arkadaşınız silmenizi isterse siler misiniz?
Güncellemeler
11 ay
Güncel
Güncellemeler
11 ay
Güncelleme?
Güncellemeler
11 ay
Güncell
Güncellemeler
10 ay
Güncellll
Kızlar flört ettiğiniz çok iyi anlaştığınız, eşiniz olacağına inanabildiğiniz bir erkek?
Diğer arkadaşlarına karışmadım bir o hesabı silmesini istedim onuda yapmadı aksine senden önce o vardı dedi bana zararı olmadı dedi 2 sene boyunca her gün sohbet ettiğim sesini duymak için sabırsızlıkla beklediğim kadındı eşim olmasını istedim o kişiyi silmedi şok oldum madem öyle bir daha asla hayatında olmayacağım deyip sildim onu
@byRagnarLoftbrok kesinlikle bende yoruma hayran kaldım kardeşim eşim olmasını istediğim biriydi benim gitmemi göze aldı 2 senem boşa gitti 2 senede hiç bir şeyine karışmadım bir o hesap sorun oldu onu silmedi beni kaybetmeyi tercih etti buda bana ders oldu.
Kim olursa olsun. Kalbimde ve yuregimdeyse alayi gelsin silerim umrumda da olmaz. Yeterki o bunu dert etmesin bu tarz seyler aramizda problem olmasın. Oyle silmeyecegi insan vardıysa keske bir iliskiye başlamasaydı. Insanlar tuhaf 🙄
Mahvetti beni silmedi ve benim gitmemi göze aldı bir anda demekki hayatında benden değerli biriymiş onunla demekki konuşuyordu ki silmedi onu hayal kırıklığına uğradım 4 gündür yataktan çıkamadım inan hastanelik etti beni üzüntüden öyle aşıktım ona biri beni böyle sevse silmeyeceğim insan yoktu ya hiç hak etmedim bunu.
@byRagnarLoftbrok bende öyle düşünüyorum onunla konuşuyormuş 2 senem çöp oldu işte sen istiyorsun diye iyi anlaştığım birini silemem deyince şok oldum zaten öyle aşıktım ki ona onun için silmeyeceğim yapmayacağım bir şey yoktu. Buda ders oldu bana ama sevmekten vazgeçmem bende bitti o
Neden hastanelik oluyorsun ki? Bir insanın en büyük hatası; gereğinden fazla değer vermek değil, kendine hak ettiğinden daha az değer vermektir. Bize değer vermeyen insanlardan uzak durmamızı isteyen bir peygamberimiz var.
Soruyu birdaha su şekilde sor: Sevgilimin instagram adresinde bir fake hesaba rast geldim silmesini istedim silmedi onu silemeyecegini söyledi ayrıldım. Sizde sevgiliniz isterse o sahisi siler miydiniz diye sor bakalim belki cevap gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hesabımı komple silerim. Engeli geç.
hiçbir şey ve hiç kimse onun o güzel yüreğini üzmeye değmez eminim.
Ağzım açık okudumya la
Diğer arkadaşlarına karışmadım bir o hesabı silmesini istedim onuda yapmadı aksine senden önce o vardı dedi bana zararı olmadı dedi 2 sene boyunca her gün sohbet ettiğim sesini duymak için sabırsızlıkla beklediğim kadındı eşim olmasını istedim o kişiyi silmedi şok oldum madem öyle bir daha asla hayatında olmayacağım deyip sildim onu
@byRagnarLoftbrok kesinlikle bende yoruma hayran kaldım kardeşim eşim olmasını istediğim biriydi benim gitmemi göze aldı 2 senem boşa gitti 2 senede hiç bir şeyine karışmadım bir o hesap sorun oldu onu silmedi beni kaybetmeyi tercih etti buda bana ders oldu.
Kim olursa olsun. Kalbimde ve yuregimdeyse alayi gelsin silerim umrumda da olmaz. Yeterki o bunu dert etmesin bu tarz seyler aramizda problem olmasın. Oyle silmeyecegi insan vardıysa keske bir iliskiye başlamasaydı. Insanlar tuhaf 🙄
Dostum işin doğrusu o hesabı silmediyse seni aldatıyormuş zaten o hesapta kim varsa işte sen biraz geç uyanmışsn mevzuya o kaa
Mahvetti beni silmedi ve benim gitmemi göze aldı bir anda demekki hayatında benden değerli biriymiş onunla demekki konuşuyordu ki silmedi onu hayal kırıklığına uğradım 4 gündür yataktan çıkamadım inan hastanelik etti beni üzüntüden öyle aşıktım ona biri beni böyle sevse silmeyeceğim insan yoktu ya hiç hak etmedim bunu.
Boşversene dostum ne hastanelik olması abartma sende
@byRagnarLoftbrok bende öyle düşünüyorum onunla konuşuyormuş 2 senem çöp oldu işte sen istiyorsun diye iyi anlaştığım birini silemem deyince şok oldum zaten öyle aşıktım ki ona onun için silmeyeceğim yapmayacağım bir şey yoktu. Buda ders oldu bana ama sevmekten vazgeçmem bende bitti o
@byRagnarLoftbrok kör kütük aşık olmuştum ona öyle böyle değil o hesap sayesinde uyandım kendime geldim
Neden hastanelik oluyorsun ki?
Bir insanın en büyük hatası; gereğinden fazla değer vermek değil, kendine hak ettiğinden daha az değer vermektir. Bize değer vermeyen insanlardan uzak durmamızı isteyen bir peygamberimiz var.
Soruyu birdaha su şekilde sor:
Sevgilimin instagram adresinde bir fake hesaba rast geldim silmesini istedim silmedi onu silemeyecegini söyledi ayrıldım. Sizde sevgiliniz isterse o sahisi siler miydiniz diye sor bakalim belki cevap gelir
Tamam teşekkür ederim 🙏