Kızlar bir erkeğe nötr olsanız da onun sizi sevdiğini öğrendiğiniz zaman ilişki yaşamak ister misiniz ?

Arkadaşlar şöyle düşünün bir hayal edin şimdi bir çocuk var tanıdığınız aynı sınıftasınız çocuk yakışıklı sayılır tabi behlül değil ama kendi çapında gideri var.Kız arkadaşları falan var hatta ortak kız kankalarınız var ama sizinle konuşurken heyecanlanıyor bu çocuk.Ekonomik drumuda oldukça iyi.İkinizde kolejdesiniz zaten.Bu çocuk size ölümüne aşık gerçek anlamda ilk aşkısınız.Sizinde o an sevgiliniz yok beğendiğiniz hoşlandığınız biride yok.Bu çocuğuda karekter olarak seviyorsunuz beğeniyorsunuz bu çocuğa teklif etsin bide bunla deneyelim madem bu kadar seviyor dermisiniz ? (Başıma böyle bir olay geldi kız bana hafifiten bakıyordu hoşlandığımı başka bir kız arkadaşıma söyledim söylemedim diyor ama söylemiş heralde kızın beni cesaretlendirmek için yapmadığı hareket kalmadı çok belli etti o havalı kız hiç yapmaz dediğim hareketler yaptı yani sırf ben cesaretleniyim diye ama acaba niye ) (lütfen yazdığım koşullar altında değerlendirin çok önemli bunu anlamam lazım.)
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bu sitedede bazı arkadaşları anlayamıyorum gidip saçma sapan gerçek hayatla ilgisi olmayan konular hakkında öneri sunuyorlar burda yaşadığım gerçek hayattan bir kesiti anlatıyorum ve bu önemli konu hakkında ciddi öneri ve yorumlar bekliyorum ama cevap veren yok ! Ciddi cevap veren arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Kızlar bir erkeğe nötr olsanız da onun sizi sevdiğini öğrendiğiniz zaman ilişki yaşamak ister misiniz ?